2777
2789

ما تو خونه ای ک هستيم کوچیکه ب زور ب شصت متر می‌رسه اما اجاره ای نیست

کتاب خونه لازم دارم روشویی دستشويی باید عوض بشه و چنتا چیز دیگه 

از اون طرفم شاید بخایم تا قبل از عید یا بعد عید بریم خونه جدید اونجا باید فرش بزرگتر بگیرم مبلمو اضافه کنم 

کتاب خونه بزرگتر میخاد و کلا خیلی چیزای بزرگتر از این خونه میخاد مثلا اینجا مبلم چهار نفره هست اونجا باید بشه 7 نفره فرش 12 متری بگیرم و...

نمیدونم برای این خونه خرید کنم یا صبر کنم ببینم اونجا چی میشه 

به امید روزهای خوش 💝

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وسایلی بگیر که اگه خونه رو عوض کردی بازم کارایی داشته باشه مثلا یه کتابخونه جمع و جور بگیر بعدا بزرگتر خواستی یکی دیگه عین خودش بگیر دوتا کنار هم بزار.   فرش ۱۲ متری کلا برای خونه بزرگ هم نگیر کلا ۶ متری بگیر بعد لازم شد یه ۶ متری دیگه هم میگیری

وسایلی بگیر که اگه خونه رو عوض کردی بازم کارایی داشته باشه مثلا یه کتابخونه جمع و جور بگیر بعدا بزرگ ...

اخع اونجا دوتا اتاق خوابه دوتا فرش 6 دارم باید بندازم تو اتاقا

به امید روزهای خوش 💝

اجازه اسی عزیزم دخترا ببخشید از درخواستم ممنون میشم دخترموامروز مهمون صلوات کنید یه آزمون داره براش ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷