روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مهم نیست برام هیچ کدوم از حرفاتون چون هیچ درکی ندارید
ما این دوره هارو خوب و بد گذروندیم
توهم میگذرونی و روزی میاد که به افکار الانت بخندی😅
همونطور که من میخندم
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
فقط باید خدا بخواد وگرنه هیچ کار دیگه ای نیست که بتونه اونو به شما برسونه ... من بعضی وقتا که به عزیزام فکر میکنم یهو باهام تماس میگیرن میگم بابا دل به دل راه داره باور کن همین الان تو فکرت بودم 🤣
وای خدایا شما ها درک ندارید من دیشب تا پنج صبح داشتم گریه میکردم بعد همه راه ها را رفتم به بن بست رسیدم الان این تاپیک را زدم همه درس اخلاق میدن من خودم همشو بلدم این حرفارو وقتی نمیتونند چیزی معرفی کنند خب کامنت ندن من بلدم بقیه اشو
روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃
۴۰ روز ۴۰ تا یاسین بخون . عجیب معجزه میکنه.خواصشو تو گوگل هم میتونی بزنی
مرسی عزیزم