من موهام یکم موج داره صورتمم کشیدس چتری زدم بیچارهههه شدم همش با اتو مو جلوی آینه بودم تا بلند شدن فرق هم اصلاااا بهم نمیاد بیشتر اوقات اتو میکنم یه طرف میندازم ولی چتری خیلی بهم میومد😁مشکلم حالت دار بودن موهام بود😅🤣
قوم شوهر مثل درخت کنار توالتن🌴🚽 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایه شون نشست 😂
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین موی صاف صورتو کشیده تر میکنه ولی موی صاف با چتری صورتو گرد میکنه،بنظرم برو اول وزی و آسیب موهاتو با بوتاکس مو یا پروتعین تراپی یا نانوژل برطرف کن(اگه نمیخوای چتری بزنی بدون اینکه موهاتو صاف کنی این کارا رو انجام بده) بعد یه روتین موی حالت دار یا فر داشته باش و بیشتر باز بزار موهاتو و بریز اطراف صورتت یا فر داعم کن،فر صورتو گردتر نشون میده
دو بار کراتین کردم یکبارم پرو تئین گند خورده ب موهام داغونتر از روز اولالبته دیگ خراب شدن با این اوض ...
خب پس به احتمال زیاد یا مشکل تغذیه داری یا هورمون
بنظرم برو پیش متخصص پوست و مو برات ازمایش بنویسه ببینی مشکل از کجاست با یه دو جلسه مزو و یا پی ارپی موهاتو اوکی میکنه هزینشم هم قیمت کراتین در میاد تقریبا،درمانی ام هس موهاتم تقویت میشه