2777
2789
عنوان

بیاین نظرتونو بگید راجب مادرشوهرم

351 بازدید | 23 پست

اینا فامیل من هستن بعد تو جهیزیه چیدن من خدا شاهده هیچ کمکی نکردن الکیم هربار میگفتن داریم میایم کمک میومدن حسودی میکردن به خونم جهیزیم کلی حرف بار میکردن میرفتن من دست تنها جهیزیه چیدم دهنم سرویس شد اینام کلی تیکه انداختن چرا خونه اینجا گرفتید چرا این اون هزار حرف حدیث یعنی از بدی کم نذاشتن 

الا اثاث کشی دارن بنظرتون کمک نکنم اوکیه ؟ حتی امدن خونم دست خالی امدن هیچی برام نمیارن در صورتی که شوهرم خرجشونو میداد 

حتی اگه هزار ‌کار هم می کردن‌

نباید تو اثاث کشی کمک کنی 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا سر صبحی هم با این مادرشوهرا ولمون نمیکنید😂😂😂من نظری ندارم چون ما اینجوریم ک چیدن خونه عروس ب ...

خوب اونام فامیل من بودن😂چی میگم پس؟ مادرشوهرا همیشه هستند😂😊

چرا باید بیان واسه تو جهاز بچینن..جهاز چیدن کار خانواده عروسه.. اگر هم میومدن میگفتی فضولی کردن که این ظرفها ووسیله هان چرا اله وبله   اصلا ربطی به اونا نداره.. اثاث کشی اونا هم وظیفه شما نیست..دوست داری یه نصف روز برو کمک کن بیا.نه درحدی که خودتو خرد وخسته کنی

پارسا پسرمامان😍