۹۰۰سوتی این سومین سکه دخترموهنوازعیدشروع کردم هرسه ماهی یدونه جمع میکنم میخرم چون دیگه بایدباگرم خدافظی کردحداقل اینجوری میشه کم کم خریدبرااینده شون🤕🤕یه قلک بگیریدتاسه ماه که جمع شدبخریدچون ارزش پول پایین میادسریع بایدبخرید
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه فاکتور ندارن مثل سکه امامی فقط طلا کارشده فاکتور داره
شنیدم طلا آب شده هم فاکتور داره و شناسه
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین