2777
2789
عنوان

اول صبحی یه جنگ جهانی شد تو خونه ما داره دستام می لرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3473 بازدید | 137 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا راحت تهمت نزن ک

متاسفم برای این جو وحشتناک سایت یک نفر یک چیزی بگه حرفهایی میزنن که زندگی طرف رو به سیاهی میبرن واقعا محیط اینجا سمی و خطرناک شده

هرچی آرزوی خوب مال تو 

عزیزم کاش خیلی زود اقدام نمی‌کردی مخصوصا سر صبح

چون الان بهش فرصت میدی بره فکر هاشو بکنه و ظهر با توپ پر برگرده !!

باید میذاشتی ظهر یا عصر صحبت کنی 

خیلی هم تند نرو گلی ، وقتی چیزی ازش ندیدی اگه این حرف هارو بزنی بهش میدون میدی که استفاده کنه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

متاسفم برای این جو وحشتناک سایت یک نفر یک چیزی بگه حرفهایی میزنن که زندگی طرف رو به سیاهی میبرن واقع ...

عزیزم پریشب هم دیدم سرچ کرده پاک کردم به روش هم نیاوردم ولی دیشب دیدم باز سرچ زده

دیگه دیدن بیشتر از این چند هفته پیش تو ماشینش شونه پیدا کردم

بازم خیلی زود خراب نکن زندگیتو 

بپا بذار براش یا توی ماشینش صداشو ضبط کن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

عزیزم پریشب هم دیدم سرچ کرده پاک کردم به روش هم نیاوردم ولی دیشب دیدم باز سرچ زده

من ۱۵ ساله ازدواج کردم به خودم اجازه ندادم که برم بچرخم تو گوشی همسرم ببینم چکار کرده 

حالا شما به خاطر  یک سرچ تا خانمهای اینجا زندگیت رو به طلاق نکشونن ولت نمیکنن ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
ضبط صوت پول می خواد ندارمبپا هم ندارم

هزینه زیادی ندارد گلی🥲

دوستی ، خواهری ، ...کسی نیست که بتونی بپا بذاری؟