2777
2789
عنوان

خانما یه دقیقه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 25 پست
از ته دلت بخواه ناامید نرو پیششون یجور برو انگاررقراره حاجت گرفته برگردی،من اینجوریم که آقا دیگه فقط ...

خداروشکر که حاجت گرفتی 💖

منم با حال امید رفتم ناامید برگشتم

یه بار با چه حال خراب روحی و جسمی رفتم کربلا بار اولم بود میرفتم همسرم میگفت نمی تونی حالت بده باردارم بودم میگفت نمیبرمت گفتم من باید برم آقام قراره اونجا حاجتمو بده خیلی سخت بود شرایطم روحی و جسمی رفتم ولی دست خالی برگشتم از اون روز دبگه به امید گرفتن حاجت از هیچ کدوم نیستم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول میدم ب نیازمند اگ حاجتم گرفتم لطفا دعاکن برام

ایشالله که بگیری حاجتتو 

نماز کن فیکون حضرت عباس و عریضه نوشتن برای ایشونم خیلیییی خوبن

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

خداروشکر که حاجت گرفتی 💖منم با حال امید رفتم ناامید برگشتمیه بار با چه حال خراب روحی و جسمی رفتم کر ...

عزیزدلم🥺هرچی که بوده قطعا صلاح نبوده🥺وگرنه آقا مهربون تزراز این حرفاس 

من بدترین ادمیم که فکرشون کنی 

دیگ شما از من بدتر که نیسی:)

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

عزیزدلم🥺هرچی که بوده قطعا صلاح نبوده🥺وگرنه آقا مهربون تزراز این حرفاس من بدترین ادمیم که فکرشون کن ...

نه عزیم من بدترم که اینجور ردم کردن ولی فکر میکردم گناه کارا رو هم راه بدن که ندادن 🥲🥲

نه عزیم من بدترم که اینجور ردم کردن ولی فکر میکردم گناه کارا رو هم راه بدن که ندادن 🥲🥲

پس چرا منو راه دادن؟؟؟؟

برات دعا میکنم 

به حضرت علی اصغر نذر کن مامان من هرسری شیر نذر کنه براش حاجت میگیره

چجوری شیر نذر میکنن؟؟

مثلا میگ محرم میبرم روضع 

یا میبرم هیئت پخش میکنم 

تو کتری میریزه 

با لیوان پخش میکنه

چه جالبامتحان کنم برا رفع مشکل کار همسرم

ایشالله حاجت روا شی گلم❤️💙