2777
2789
عنوان

خانما یه دقیقه بیاید

211 بازدید | 25 پست

من چند وقت پیش یه حاجتیو از امام رضا خواستم 

گفتم اینجوری میکنم اگر بشه یا فلان کارو میکنم خلاصه نذررکردم،و میام مشهد و اینا،

بعد فردای همون شب خواب دیدم به یکی از داییام میگم توروخدا میای منم ببری قم زیارت؟گفت وقت ندارم 

رفتم به اون یکی داییم گفتم توروخدا تو بیا منو ببررگفت باش میبرم و بعدش از خواب پریدم 

میگم این میتونه به این معنی باش که امام رضا بهم نشونه دادن که از خواهرشون حاجتمو بخوام؟؟؟

فکرم درگیرش شده🚶🚶🚶

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

اره ممکنه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممکنه من که تا به حال ازشون حاجتی نگرفتم لااقل تو چند سال اخیر که چیزی یادم نیست ولی ممکنه حاجت شما ...

من گرفتم ۲ بار 

از حضرت عباسم گرفتم 

از امام حسینم به صبح نکشیده ک گرفتم

نمی دونم اما به نظرم اگر کسی رو تو فامیل دارید که بی بضاعت هست نذر کن بفرستیش مشهد..یا همین حالا بفر ...

اونم میفرستم 

اما خودمم باید برم 

چای برای چایخونه امام نذر کردم 

دونه برای کبوتراش 

گوسفند هم نذر کردم

ممکنه من که تا به حال ازشون حاجتی نگرفتم لااقل تو چند سال اخیر که چیزی یادم نیست ولی ممکنه حاجت شما ...

منم از امام رضا نگرفتم و دلخورم هستم 😔

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

اونم میفرستم اما خودمم باید برم چای برای چایخونه امام نذر کردم دونه برای کبوتراش گوسفند هم نذر کردم

خیلی هم عالی..نذر مالی ممعمولا جواب می ده‌.خدا حاجتت رو روا کنه اگر به صلاحته

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
خوشبحالتونمن که چند بار رفتم زیادتشونم هیچی به هیچی هر بارم یه حاجت متفاوت هیچ کدومم ندادن اصلا

از ته دلت بخواه 

ناامید نرو پیششون 

یجور برو انگاررقراره حاجت گرفته برگردی،

من اینجوریم که آقا دیگه فقط شما میتونی کاری کنی 

من یبارآبرومو خریدن🥲

و دقیقااا شبش خواب دیدم تو حرمم 

هیچ کس نیس رفتم ضریحو زیارت کردم بعدم به پارچه سبز برداشتم از حرم،

و آبروم نرفت🥲موقعیت بدی بود واقعا:)

توام از ته دلت بخواه 

من آدم گناهکاریم 

خیلی گناهکار ،اما ایشون حتی منم میبینه

بله عزیزم ممکنه من خودم حضرت معصومه رو خیلی دوست دارم  شرایط ندارم که برم مشهد ب شوهرم گفتم بجاش ببرم قم دلم سبک بشه نبردم🥺من چندحاجت داشتم گرفتم خداروشکر و خواهرمم بچه بود شفا گرفت

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید