2777
2789
عنوان

بیایید اینجا یه لحظه😑😑سریع

94 بازدید | 10 پست

من تو زندگی خودم نرمال بودم یعنی فکر میکنم نرمال بوده ولی ....از یه سنی بع بعد احساس میکنم زندگیم شبیه این سریالا فیلما شده ....سریال به سریال چیکار کنم از این حالت دربیام ...

آیا این طبیعیه ؟شما هم این حس رو دارین؟

حالا ژانرش چیه؟

ی نینی سایتی در هر شرایط:😔😂

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حقیقت

من یک نگاه به تاپیکات انداختم بنظرم شما رو دور تکراری 

اسمایی که استفاده میکنی تکراری ان و خلاقیت ندارن منظورم اینکه تو یک چارچوب خودتو نگه داشتی احتمالا مشکلت همین باشه 

طرز فکرت

تکرارم بخاطر اینه که حرفام معلوم نشه

به خاطر اینکه بیان؟ 

اکانت اصلیم شمارش مسدود شده برا همین نمی تونم بیاام  ولی حتی اگه حرفت تو عنوان یک اشاره کوچیک بزنی میان چون در این باره میدونن میان راهنمایی میکنن 

ولی جدا از اون

فکر میکنین

البته سریالا هم شبیه زندگی ساخته شدن دیگه پس چیز عجیبی نیست منم گاها شده بهش فکر کنم 

به خاطر اینکه بیان؟ اکانت اصلیم شمارش مسدود شده برا همین نمی تونم بیاام ولی حتی اگه حرفت تو عنوان ی ...

هم بخاطر اینکه بیان هم بخاطر اینکه کسی متوجه موضوع تاپیکام نشه و یه عنوان تکراری رو همه تاپیکام باشه .البته گاهی وقتا خسته کننده هست ...البته حرف شمام کاملا درسته و بهش فکر میکنم یه تغییر رویه ای تو عنوانام داشته باشم .آره خب سریالا از رو زندگی ها ساخته شده ولی تا حالا اینقدر از زاویه نزدیک لمسش نکرده بودم حس عجیبیه