2777
2789
عنوان

کمک و همیاری بیمار سرطانی

47 بازدید | 7 پست

اگر مادرشوهرتون خدایی نکرده دچار بیماری سرطان بشه چه کاری در حقش میکنید ..اگر ایشون کاربوی هم درحق شمانکرده باشه ؟خواهر شوهرم داشته باشید و اونا خودشو ن در پرسه ی درمان کمک و همیاری داشته باشن ؟

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 

ببخشید یه جا بد تایپ کردم .اگر مادر شوهرتون بدی درحق شما نکرده باشه ...

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به اندازه ی خودت کمک کن!

گلم این موضوع بیماری مربوط به من نیست مادر همسرم بیمار نیستند ..

اگر شاغل بودید چی ؟بازم حمایت میکردید ؟مثلا چه کاری ؟آیا عروس وظیفه داره ..؟میدونم نداره ولی اگر خواهر همسرتون خسته ی راه این بیمارستانها و پروسه درمان باشند خسته ی روحی چه گاری انجام میدید

گلم این موضوع بیماری مربوط به من نیست مادر همسرم بیمار نیستند ..

پس اگر خدایی نکرده دور از جونشون همچین موردی برای مادرشوهر من پیش بیاد ، فقط دورادور جویای احوالش میشم 

نهایتا گاهی برم بهش سر بزنم

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من مادرم سرطان سینه داشت نمیدونستیم میمکنه یا ...

یه چشممون اشک بود یه چشممون خون ..هرسری از حومه ی تهران دوساعت تا توانیر میبردیم شمی درمانی ..بماند جراحی شد وتخلیه ی سینه چقدر بیمارستان موند و نگهداری توخونه ....همه ی خواهرام کمک کردن برادرم توهزیمه گمک میکرد البته بعدا از بیمه گرفتن .

تما تواین مدت که خیلی زمان بره یه بار همسرشکن نگفتن شما روزها و هفته ها استراحت نداشتید یه شب راحت بخوابید یا من میرم برای شیمی درمانی یا همراهش ..

از نظر روحی هم داغون بودیم ..به زور میمود بیمارستان شاید یکی دوبار ملاقات اومد .خمش با دعوا ..حتی پدرم بعدش سکته کرو عمل قلب  بازشد..برادرم تونسر برگشت از سرکار اینم از محل کارش برش میداشتباهم برمیکشتن تومسیر ازشمیخواست که سر راه بریم به پدرم سر بزنیم نمیمومد ..