2777
2789
عنوان

شوهرم و جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 49 پست

اسی من جاریم اوایل ازدواجم میومدمیگفت پریودی منم میگفتم اره اون دوتابچه داشت تایکسال گذشت گفتم عه این چراهرماه میادمیپرسه تونگوخانوم داشت غصه میخوردکه نکنه من بارداربشم واون عقب بمونه

گاهی انسانم آرزوست
از دهن خواهر سوهرم پرید که یکبار رفته ولی خودش انکار می کرد .اخه خودش اول شروع کرد که اگه کسی پاگشام ...

مهم نیست ولی بدون این همسر ادم که به بقیه یاد میده دیگران چطور باهات رفتار کنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از دهن خواهر سوهرم پرید که یکبار رفته ولی خودش انکار می کرد .اخه خودش اول شروع کرد که اگه کسی پاگشام ...

نکن اسی من یکسال ازشوهرم طلاق گرفتم بخاطررفتارای جاریم وخونواده شوهرم دوباره برگشتیم بهم فقط اینوبدون جاریت سیاست داره پس بااینده اتون بازی نکن بی خیال باش ازعمداینجورمیکنه که حرص بخوری وگرنه بگوبرادرشوهرهمون برادرشوهرتوشعورنداشتی کادوعروس ودامادوبدی حالا شدی خریداراجناس مغازه شوهرت

گاهی انسانم آرزوست
مهم نیست ولی بدون این همسر ادم که به بقیه یاد میده دیگران چطور باهات رفتار کنن

دقیقا همینه.

من انقدر بخاطرش پشت کردم به همه ولی وقتی می بینم برای اون هایی که بهم محل نمیذارن چکار می کنه آتیش می گیرم

دقیقا همینه.من انقدر بخاطرش پشت کردم به همه ولی وقتی می بینم برای اون هایی که بهم محل نمیذارن چکار م ...

حرف بزن باا شوهرت ، مردا مثل بچه میمونن هرچی زمزمه کنی ملکه ذهنشون میشه

نکن اسی من یکسال ازشوهرم طلاق گرفتم بخاطررفتارای جاریم وخونواده شوهرم دوباره برگشتیم بهم فقط اینوبدو ...

دقیقااا .

حرف دلمو زدی

خودشو زد به خواب که من پاشم شام درست کنم بعد یهو دیدم از در اومد تو .

انقدر یواشکی رفت که من اصلا نفهمیدم .

اومد گفت رفته بودم خرید 

یه عروسکم دست بچش بود گفت علی داد بهش .

یعنی شوهر من 

اونوقت من کمتر از آقا به شوهرش نگفتم تاحالا 

فکرکن تواتاق شوهرم داشت نمازمیخوندخونه پدرشوهرم بودیم جاریم رفت توهمون اتاقی که شوهرم بوددراتاق وبست بنظرت من باید چه حالی میشدم دستام یخ کرده بود وهیچی نگفتم تومسیربرگشت ازشوهرم پرسیدم چی میگفت نیم ساعت تواتاق گفت کیست داشت  برگه سنووازمایش اشونشونم دادوگفت به خانومت نگو🙁

گاهی انسانم آرزوست

دقیقا منم به شوهرش میگم اقا اتفاقااسم شوهرمنم علی هستش یه مدت یادگرفته بودخودشومیزدبه غش وضعف برادرشوهرمم سرکاربود زنگ میزدبه شوهرم که برو به زنم امپول وسرم بزن باورت نمیشه مغزم تیرمیکشید واین زن بهانه خوبی دستش افتاده بود کلی دعوای منوشوهرم میوفتادکه عنترخانوم سرماخورده یکدفعه هم بچه سقط کرد شوهرم توبیمارستان بود بردش سنوگرافی انقدرتوبیمارستان ترددمیکنه همکارای شوهرم فکرمیکنن اون زن شوهرمه

گاهی انسانم آرزوست
دقیقا منم به شوهرش میگم اقا اتفاقااسم شوهرمنم علی هستش یه مدت یادگرفته بودخودشومیزدبه غش وضعف برادرش ...

عجب آدمیه . زده روی دست جاری من😒 لعنت به اینطور آدم هاااا

دقیقا منم به شوهرش میگم اقا اتفاقااسم شوهرمنم علی هستش یه مدت یادگرفته بودخودشومیزدبه غش وضعف برادرش ...

از این زورم می گیره که من تازه عقد کرده بودم شاید سه چهار هفته بود ، که رفتم خونه پدرشوهرم .

بعد زنگ زد اونارو دعوت کرد .رفتن اومدن گفتن زهرا مارو شام نگه داشت .مثلا من خودم مهمون اون خونه بودم .

نگفت اونا هم دعوتن .یا حداقل پدرشوهر و مادر شوهر بخاطر ما نمی موندن اونجا .

تولد بچشم به اونا گفت به من و شوهرم نه .

اونا اومدن از جلوی ما رد شدن و خداحافظی هم کردن .

بعد بچش طلبکار شده بود بهم می گفت زن عمو چرا نیومدی تولد من؟؟🤦‍♀️