2777
2789
عنوان

بابام نمیزاره برم رشته ی مورد علاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 58 پست
نمیخام برم انسانی واقعا نمیدونم چجوری راضیش کنم برم کامپیوتر

گریه زاری چمیدونم یکیو بیار باهاش حرف بزنه فقط اگه دوست نداری نرو چون بعدش تبدیل به ی آدم کاملا افسرده میشی و موفقم نمیشب

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از تجربیا که بدبخت تر نداریم خدایی

من که عاشق فیزیکم و زیست 

شیمیمم خوبه 

میمونه یه ریاضی که دوسش ندارم اما هب خوبه ریاضیم 

اصلاااا خوندنی دویت ندارم برای همین فکر میکنم انسانی بدبختیه

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

آخی خواهرمم هم سنه توعه و با همین مشکل.با دعوا اینا قراره بره فنی😅

خوش به حالش بخدا من سر همین قضیه هزار بار باهاشون دعوا کردم خسته شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم💔

علاقه خیلی مهمه در کنارس منطق هم مهمه که چون میخوای بری کامپیوتر و بازارکارش هم خوبه کاملا منطقیه پس پاش وایسا

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

من که عاشق فیزیکم و زیست شیمیمم خوبه میمونه یه ریاضی که دوسش ندارم اما هب خوبه ریاضیم اصلاااا خوندنی ...

اون که آره ولی رقابت توی تجربی خیلیییی زیاده خیلی اذیت می‌شن تا رتبه خوب بیارن

خوش به حالش بخدا من سر همین قضیه هزار بار باهاشون دعوا کردم خسته شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم💔

عزیزمم♥

بگو انسانی بخونم همه رو مردود میشم اینا

پافشاری کن همچنان....

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

نمیخام برم انسانی واقعا نمیدونم چجوری راضیش کنم برم کامپیوتر

پیش یه مشاور تحصیلی برید باهم بالاخره فرهنگین این مساعلو درک میکنن برید پیش مشاور اون بازار کارا و شرایطو بهتون بگه راحت تصمیم میگیرید

ازش بخواه برای این اجبارش دلیل بیاره و تورو راضی کنه با کار کردن و بارار ازاد خودت که مشکلی نداری

من بهشون گفتم واقعا پولی ازشون نمیخام برم کامپیوتر هم خودم کار میکنم خرج خودمو در میارم فقط بزارن برم