2777
2789
عنوان

راست میگن من با سیاستم❓️

1092 بازدید | 17 پست

همیشه فکر میکنم خیلی ساده ام

اما از شوهرم و فامیلاش میشنوم میگن تو خیلی باسیاستی

کار خاصی ام نمیکنم ولی سعی میکنم نقطه ضعف ندم دست کسی،ناراحتیمو نشون نمیدم به فامیل شوهر،همیشه تو جمع هاشون شیک و مرتب میرم،نه بی احترامی میکنم بهشون و نه سرسنگینم،هم محبت میکنم هم احترام میزارم هم گاهی شوخی میکنم اما شوخی که ناراحت نشن

مهمونی خونه م میان بداخلاق نیستم اصلا،خوب پذیرایی میکنم و هیچوقت کم نمیارم جلوی کسی

سعی میکنم حواسم به همچی باشه وقتی تو ی جمعی هستم

زیاد تو غیبتشون دخالت نمیکنم(این موضوع رو ی کم دارم که گاهی دم به تله میدم و غیبت میکنم اونم فقط جلو مادرشوهر😁)اما میخوام درستش کنم

با اینکه مادرشوهرم خیلی دو رو هست اما منم اصلا ب شوهرم نمیگم که وقتی تو نیستی مامانت چیکارا میکنه و چی میگه منم مث خودش میچزونمش به وقتش،هروقتم خوب باشه و محبت کنه منم باهاش خوب میشم

۲۰سالمه،الان ۴ساله تو رابطم و شاید همین باعث شده ی کم زرنگ باشم،هرچند خودم اصلا خودمو با سیاست نمیبینم

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون چزوندن به وقتش یه مثال بزن استاد

ببین ی نمونه ش تاپیک قبلیم بخون متوجه شی

خواستی مشکلتو بگو مثال بزنم برات

نسبت به سنت خوبی همین ک عقلت میرسه بدی مادرشوهرت پیش شوهرت نمیگی ب موقع اش خودت جوابش میدی عالیه ۱۰ه ...

منم قبلا خریت میکردم میگفتم،بسوزه پدر تجربه