بچه ها من با شوهرم کلی مشکلات و دعوا داریم. درآمد هم نداره. اما بابام میتونه خرجی ما و بچمونو بده کامل. دلم خیلی بچه میخواد. سنم هم داره میگذره. و خیلی دلم میخواد مادر بشم و یه بچه رو بزرگ کنم و تربیت کنم.به نظرتون با این شرایط بچه دار بشم؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یه وقتایی غدبازی درمیارمشوهرم میگه یه چشم بهم بگی از شان و شوکتت کم میشه؟🤨
همونجا یاد حرف مادرشوهرم میفتم که چشم بگو و کار خودتو بکن😆
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
به نظرت اگه از این کارا کنم، دیگه هیچوقت دلش نمیخواد بره خودشو به زنهای دیگه نشون بده و باهاشون حرف ...
به نظرم جواب میده ولی زمان و صبوری و استمرار لازم داره. چند سالشه؟ مثلا ۳۰ سال با این شخصیت بزرگ شده و از رفتار والدینش الگوبرداری کرده. ۳۰ روزه نمیشه این الگو رو پاک کرد و منش جدید جایگزین کرد. یه چیزایی تو وجودش نهادینه شده. تا اون حس کمبود یا خودکم بینی از بین بره و به این نتیجه برسه که لازم نیست کسی جز زنش اونو ببینه زمان میبره
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من همچنان نظرم اینه که دنبال تایید گرفتن و جلب توجهه. میخواد یه مرد قوی و جذاب به نظر بیاد و اگر شک ...
این موهاش ریخته خیلی وقته. قبلا میگفت هروقت پول دستمون اومد، مو میکارم. اما زیادی حیاتی نبود براش.میگفت پول نباشه، نمیکارم. اما از وقتی سر این کارش رفت ، یهو اومد گفت دکتر پیدا کردم واسه کاشت مو. میخوام قسطی بکارم. تصمیمشو هم گرفته بود یهو. منم حس کردم بخاطر خانوما اینجوری عوض شده و به خودش میرسع. بعد قبلا ماهی یه بار میرفت حموم، از وقتی رفته توی این شغل، هفته ای دو بار میره حموم . ازش که پرسیدم چی شده تغییر کردی؟ گفت اونجا همکارمون(آقا) همیشه بوی بدی میده، پشت سرش حرف میزنن. نمیخوام پشت سر منم حرف بزنن.(منظورش آقایون بود اما من فکرمیکنم خانوما پشت سرش حرف گفتن اینم شنیده). خیلی هم ادکلن میزنه. یه بارم بهش گفتم ریش نگه دار تا آخر هفته(میدونه عاشق ریشم). یه جووووری سرم داد زد که از گفته ام پشیمون شدم کلا زده شدم ازش. گفتم خب بزن ریشتو، دعوا نداریم که. بعد گفت نه ریش اذیتم میکنه میخارع،تو هم گیر میدی بهم نگه دار. گفتم مگه تا حالا چند بار بهت گفتم نگه دار ؟ فقط دو سه روز گفتم نگه دار دیگه. من توضیح میدادم، اون قاطی میکرد.
این موهاش ریخته خیلی وقته. قبلا میگفت هروقت پول دستمون اومد، مو میکارم. اما زیادی حیاتی نبود براش.م ...
ببین شما که نمیخوتی طلاق بگیری، قطعا اعصاب تنش اضافه هم نداری. پس یه مدت بیخیالش باش و از این تغییرات مثبتش استفاده کن. بهش بگو اینجوری رو بیشتر دوست داری، بگو از این عطرش خوشت میاد یا برید با عم عطر مورد علاقه خودتو بخرید. وقتی اونو میزنه ذوق کن. یه سری رفتارای ابتدایی باور کن خیلی وقتا جوابه.
ببین شما که نمیخوتی طلاق بگیری، قطعا اعصاب تنش اضافه هم نداری. پس یه مدت بیخیالش باش و از این تغییرا ...
باشه . ولی از ته دلم واقعا ناراحت و نگرانم و وقتی یادم میوفته، واقعا عصبی میشم و به روی خودم نمیارم. همه بهم میگن حساسی و زیاد به شوهرت گیر میدی. یه نفر به اون نمیگه رفتار تو هم ایراد داره و باعث میشی زنت نگران بشه.
باشه . ولی از ته دلم واقعا ناراحت و نگرانم و وقتی یادم میوفته، واقعا عصبی میشم و به روی خودم نمیارم. ...
بهش بگن هم فکر میکنه تو بیخودی نگرانی پس مشکل از شماست😁
به نظرت اونجا میخواد نظر یه نفر رو جلب کنه و بهم خیانت کنه؟ واسه همون اینهمه به خودش میرسه و با اینک ...
نه بحث خیانت نیست به نظرم. خوشگلم فکر کن با کسی باشه، باید پول داشته باشه طرف رو یه بستنی مهمون کنه؟
اره درسته. خوب شد یادم انداختی. اونروز داشتم با خودم فکرمیکردم نکنه الکی بهم گفته حقوقمو کم کردن که ...
اینو یه جوری مطمئن شو. گرچه کار درستی نیست، ولی پیام واریز گروهیش مشخصه قاعدتا
اینو یه جوری مطمئن شو. گرچه کار درستی نیست، ولی پیام واریز گروهیش مشخصه قاعدتا
آخه نقد هم میدن بهش. اونوقت نمیفهمم که. روزی که اومد بهم گفت حقوقمو کم کردن، یهو برداشت زنگ زد به همون دوستش و درمورد این موضوع حرف زدن.و از اولش زده بود روی آیفون که من بشنوم. من که میرفتم اتاق، پامیشد میومد نزدیکم وایمیستاد که بشنوم. منم فکرکردم از قبل هماهنگ کردن که من بشنوم دروغشونو و باور کنم. خیلی ریلکس بود و راحت میگفت اره حقوقمو کم کردن رضا دیدی؟ اونم میگفت اره والا دیدی چیشد؟بعد توضیح میدادن به همدیگه 😐