2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دار بشم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2555 بازدید | 271 پست
نه. روانپزشک دارو داد بهش. قرار شد ادامه بده. ادامه نداد. نصفشو خورد، دیگه ادامه نداد.

وقتی میخورد بهتر بود؟ 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
وقتی میخورد بهتر بود؟

یه ذره تغییر کرده بود. اما وقتی یه وعده یادش می‌رفت و نمیخورد، از حالت قبلیش شدیدتر پرخاش میکرد و خودشو کتک می‌زد با وسایل خونه بعد گریه میکرد. منم فقط بغلش میکردم آروم بشه. دلم براش میسوخت.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون پدرمادرش بی مسئولیتن. اینم اینجوری شده. تا حالا نشده پدرش بگه پسرم پول مول لازم نداری؟ یا مادرش ...

من همچنان نظرم اینه که دنبال تایید گرفتن و جلب توجهه. میخواد یه مرد قوی و جذاب به نظر بیاد و اگر شک های شما درست باشه، بیشتر دوست داره جلو خانما عرض اندام کنه. تنها چیزی که به ذهن من میرسه اینه که این نیازش رو شما بعنوان یه زن ارضا کنی. زنی که از همه بهش نزدیک تره. اما دو تا نتیجه ممکنه داشته باشه، یا بهت بیشتر دلگرم بشه و بقول مشاورتون بهت بیشتر گیر کنه. یا اینکه دچار خودشیفتگی بشه و باد کنه!

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من همچنان نظرم اینه که دنبال تایید گرفتن و جلب توجهه. میخواد یه مرد قوی و جذاب به نظر بیاد و اگر شک ...

نمی‌دونم که. اگه میخواد قوی به نظر بیاد، پس چرا بهم میگه کار کن؟ تحت فشاره، واسه همون اونجوری میگه؟ میخواد من کار کنم مثلا مسافرت بتونیم بریم که پیش خانواده ها و دوستاش و زنهای دیگه روسفید بشه؟ پس این مرد به این فکر نمیکنه که از نظر منم جذاب باشع؟

نمی‌دونم که. اگه میخواد قوی به نظر بیاد، پس چرا بهم میگه کار کن؟ تحت فشاره، واسه همون اونجوری میگه؟ ...

همه اینا میتونه باشه

به نظرم فیلم آتش بس ۱ رو ببین. قدیمیه ولی خوبه

من همچنان نظرم اینه که دنبال تایید گرفتن و جلب توجهه. میخواد یه مرد قوی و جذاب به نظر بیاد و اگر شک ...

البته بگما، من کار میکنم الان. پیش بابام کار میکنم.بابام هم بهم حقوق میده ولی به شوهرم نگفتم حقوق میگیرم. چون قبلا خیلی شده که درآمدمو فهمیده و ازم گرفته و اجازه نداده پول خودمو اونجور که دلم میخواد، خرج کنم. الان راحت با پول خودم میرم دکتر، برای گربه ها غذا میخرم. الکی بهش میگم از مامانم گرفتم . اینجوری دیگه مثل گداها دستمو جلوی کسی دراز نمیکنم.

همه اینا میتونه باشهبه نظرم فیلم آتش بس ۱ رو ببین. قدیمیه ولی خوبه

یه سوال دیگه . الان که چند روزه قهریم، به نظرت من باید برم برای آشتی؟ توی اینستا یه پست انتقادی فرستادم براش درمورد خودشیفته ها. گفت نگاه نمیکنم نفرست ، من کاری نکردم و فلان.

یعنی ازش تعریف کنم مدام؟

یه تعریف دلی. نکات مثبتش رو به بهش یاداوری کن

ولی خب حواستم باشه دیگه افراطی عمل نکنی

یه سوال دیگه . الان که چند روزه قهریم، به نظرت من باید برم برای آشتی؟ توی اینستا یه پست انتقادی فرست ...

تو اینجور موارد من حرفی ندارم چون موقع قهر پیش قدم نمیشم معمولا! 

یه تعریف دلی. نکات مثبتش رو به بهش یاداوری کنولی خب حواستم باشه دیگه افراطی عمل نکنی

👍🏻👍🏻اره این جوابه. و اینکه وقتی بهش میگم (چشم)، از خود بیخود میشه رسمن

تو اینجور موارد من حرفی ندارم چون موقع قهر پیش قدم نمیشم معمولا!

منم اینجوری بودم قبل ازدواج توی روابط قبلیم اما این آدم بمیره هم نمیاد جلو حتی اگه خودش مقصر باشه. چون تا حالا پدرمادرش ازش یه بار هم معذرت خواهی نکردن، اینجوری شده. همیشه میگه خانوادم هیچوقت اشتباهشونو قبول نمیکردن و حرصم میدادن‌. الان همون بلا رو سر من میاره.

👍🏻👍🏻اره این جوابه. و اینکه وقتی بهش میگم (چشم)، از خود بیخود میشه رسمن

یه چشم‌بگو، یه عه راست میگیااااا من حواسم نبود، یه باز کردن در شیشه مربا

یه سری کارای کوچیک

یه جا نوشته بود مامانم هروقت با بابام قهر میکنه، بابام میره در شیشه های ترشی و مربا رو سفت میکنه!