من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خانواده مادریم حتی مادربزرگ ۸۰ سالم پدربزرگم تا نوه ی ۱۸ ساله سیگارین ولی نه من سیگار میکشم نه برادرم
عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنجمیبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]
بچه های ما اون چیزی میشن که هستیم، نه اون چیزی که بهشون میگیم در واقع پدر و مادر الگوی رفتاری بچه هستن نه اینکه با حرف های خلاف عمل بخوایم تربیتشون کنیم.
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
ربطی نداره به پدر مادرمگه طرف قاتل باشه بچه هم قاتل میشه؟یا معتادا بچه معتاد دارن؟
معمولا اره اون بچه قدرت تصمیم گیری نداره و اکثر کاراشو از پدر مادرش و یکمم از دوستاش تقلید میکنه اگه به بچه ۱۲ساله مادرشو ببینه که سیگار بکشه حتی اگه مادره بگه نه خوب نیس ولی از نظر اون خوبه چون در عمل مادرش انجام میده و قطعا از سر کنجکاوی انجام میده