2777
2789
عنوان

به نظرتون تقصیر منه یا شوهرم

217 بازدید | 31 پست

سلام...شوهرم قراره فردا بره ماموریت تا یک هفته

منم لیست خرید بهش دادم بخره برا این مدتی که نیست

دیگه سر شب رفت باشگاهش و ساعت ۹ اومد خونه فراموش کرد بود بخره..تقصیرو انداخته گردن من که تو همیشه روزی ۱۰۰ بار بهم پیام میدی .چرا یادآوری نکردی که بخرم

منم فقط یه کلمه گفتم کم کاری خودتو گردن من ننداز

اقا نمیدونین چه بل بشویی راه انداخته...صداشو انداخته روسرش که نمیدونم منو بگو برا کیا دارم جون میکنم،تو فقط برای من زبون داری  و اینا....

منم اینجور مواقع سکوت میکنم که دعوا بدتر نشه

الانم قهریم و من تو اتاقم و شوهرم تو حال

فردا صبح زودم که میخواد بره...بخدا نمیدونم چرا یهو جنی شد..به نظرتون من مقصر بودم؟😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن شوهرت

مذکر جماعت با من در نیفته حوصلشو ندارم حالشو میگیرمنگی نگفتی   کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان               جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

خوشبحالتون انقدر همه چیزو راحت میگیرید واقعا کاش من میتونستم😥

نه منم نمیتونم به این راحتی ببخشم....اگه مقصر بودم یه چیزی ..الکی صداشو جلوی بچه ها برای من برده بالا..😭😭😭