2777
2789
عنوان

به چهل نفر نیاز دارم برام دعا کنه خواهش میکنم درحقم خواهری

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ضرری بهت نمیرسونهانجام بدهانرژی سلامتی رو فعال میکنی توی خونه

مممنونم خدا خیرت بده حتما انجام میدم

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
ممنونم عزیزمبرات فرستادم

🌹

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

عزیزم دعات کردم این ساعت شب الهی صحیح و سالم باشییه پرنده تقریبا نابینا دارم میگم اونم برات دعا کنه

ممنونم قشنگم🥺❤️

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
برات صلوات فرستادم انشاالله سلامت باشی

مرسی عزیزدلم

خدا نکنه عزیزم، ایشاااه که خبر خوب بهمون بدی 😍

انشالله🥺❤️

۷سوره حمد خوندم براتونانشالله که با دیدن جواب خوب آزمایش خنده رو لبت بشینه

ممنونم عزیزم فدای دل مهربونت ایشالا توام هرچی از خدا میخوای بهت بده🥺❤️