جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نامزدمه غذا نمیخوره گشنش میشه یا خوابش به هم میریزه مثل سگ هار پاچه همرو میگیره
منم منمش زیاده
لطفاااا کلایک نکنید✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
بی نهایت دوسش دارم و مرده خوبیه ولی یکم اخلاقش تنده زود عصبی میشه و داد و بیداد راه میندازه ولی کنار ...
شوهر منم همه چيش عاليع اما زودجوش و بدعصبي ميشه منم حاضر جواب بودم بدتر ميشد الانم دارم جدا ميشم اما اصرار و التماس ك برگردم منم كفتم تضمين بده ك نكرار نميكني نداد چيزي
نه جدا شو نه بسوز و بساز .برو چندتا کلاس مهارت زندکی شرکت کن انلاین هم هست.یاد بگیر با مهارت باهاش صحبت کنی ازش درخواست کنی واون رو تغییرش بدی.نه اینکه بسوزی و بسازی تا له بشی عزیزم