2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تولدتم هزاران بار مبارک عزیزم سال خوبی پیش رو داشته باشی گلم 😍😘

فداتشم مهربونممم 🫀ایشالا 😚🧡🧡🧡

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

ماشالله بهت واقعا توقع همچین کیکی نداشتم خیلی خوب شده واقعا عشقم 😍😍😍خیلی تمیز وحرفه ای شده عزیزم ...

واقعا؟🥺🥺🥺ذوق کردمممم مرسی عشقم

اجی فیلینگشم نسبت به دفع قبلی خیلی پرپیمون تر و خوشمزه تر بود😍

رفتم بیرون عکس گرفتم کلی عکسام قشنگ در اومد

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

فک کنم اسم گل ژیپسوفیلیاباشه عکسش زیادمعلوم نیس

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
عزیزم من توی توستر میپزم دمای 160 درجه بالا و پایین روشن و من پایین ترین درجه توستر همیشه میپزم باید ...

من تو توستر میزارم 180 مدت 40 ولی خوب نمیپزه داخلش انگار خامه مجبورم حدودا 50 دقیقه بزارم یکم خشک میشه روش

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

وای ننه

عاشقوم سی تیلش و دل باختیوم سی میلش🫠ای خدای بالای سری کن قسمتوم خندیلش💙⛔️به زودی این کاربری برای همیشه خاموش میگردد⛔️دل غمگین منو باز تو آروم میکنی 😊 میشکنه طلسم غم اخه جادوم میکنی💕🎶https://abzarek.ir/service-p/msg/2035606💙تو اومی مث گل شکفتوم🌹خش اومی من قلبوم رود مهربونوم💙 

من عاشق کیکم

عاشقوم سی تیلش و دل باختیوم سی میلش🫠ای خدای بالای سری کن قسمتوم خندیلش💙⛔️به زودی این کاربری برای همیشه خاموش میگردد⛔️دل غمگین منو باز تو آروم میکنی 😊 میشکنه طلسم غم اخه جادوم میکنی💕🎶https://abzarek.ir/service-p/msg/2035606💙تو اومی مث گل شکفتوم🌹خش اومی من قلبوم رود مهربونوم💙 

واقعا؟🥺🥺🥺ذوق کردمممم مرسی عشقماجی فیلینگشم نسبت به دفع قبلی خیلی پرپیمون تر و خوشمزه تر بود😍رفتم ...

آره به خدا خیلی تمیز دراومده من خیلی خوشم اومد مخصوصا طرح روش خیلی قشنگ کشیدی 

آره رفته رفته قلقش دستت میاد راحتتر میشی 

کارامل شکلاتی یا نوتلا تو فیلینگ خیلی خوشمزه تر میکنه