انشالله به خوشی برگزار بشه 😍😍عزیزم منم فردا تولد شوهرمه دیگه دوتا مناسبتی یکی میکنم😂
اععع مبارکه ایشالا ۱۲۰ سال باشن سایشون مستدام
منم روز مرد تولدمه یدفعه کیک درست میکنم واسه همون روز ولی احتمالا یچیزیم براش بخرم
«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی میگم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، میفهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال میکنه. پس اینقدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یهکم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو میتونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه میخواهد..!_
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
به ازای هر تخم مرغ 25 گرم شکر و25 گرم آرد باید بریزی یعنی به سه تخم مرغ 75 گرم شکر 75 گرم آرد آب هم ...
راحت فرم میگیره؟
بکینگ پودر چی؟
«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی میگم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، میفهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال میکنه. پس اینقدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یهکم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو میتونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه میخواهد..!_
خوب عزیزم به خاطر همونه در واقع تو داری با دمای 90درجه کیک رو میپزی به خاطر همون طول میکشه هیچ نترس ...
وای چقدر من تباهم😂😂🥺میترسیدم بالا رو روشن کنم خراب بشه
توستره
پس میزارم دمای ۱۶۰
طبقه وسط بزارم یا پایین؟
اولش که روشنش میکنم گرم بشه بزارم رو اخرین درجه؟
آره فقط باید مراقب باشی ظرف سفیده ها تمیز و بدون چربی و آب باشه و اینکه اصلا زرده قاطی سفیده نشه من اول زرده رو فرم میدم میزارم کنار سفیده ها رو هم حین هم زدن زرده میزارم فریزر با یخچال زودتر فرم میگیره بهش یه قاشق چای خوری آبلیمو یا سرکه اضافه کن یا میتونی یه پینچ کرم تارتار اضافه کنی
خوب عزیزم به خاطر همونه در واقع تو داری با دمای 90درجه کیک رو میپزی به خاطر همون طول میکشه هیچ نترس ...
باورت میشه دیشب از سه درگیر کیک درست کردن بودم تازه پنج و نیم نزدیک شیش خوابیدم
زمانش خیلی طولانیه
سلام لطفا برای دو بیمار لاعلاج به نام محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعاشون کنید.یا اگه توی نماز شب یادشون کنید دستاتون رو می بوسم. خیر دنیا و آخرت ببینید ان شاءالله
باورت میشه دیشب از سه درگیر کیک درست کردن بودم تازه پنج و نیم نزدیک شیش خوابیدمزمانش خیلی طولانیه
تموم شد عکس بذار دوس دارم ببینمش 😍🤩
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
آره عزیزم من الان هشت ساله فقط توستر میپزم باید قلقشو دست بگیری من خامه زیاد استفاده کردم الان فقط ک ...
الان زدم خامه گلرود نوشت چند مدل داره کدومش رو میزنید و اینکه باید خامه قنادی رو هم فرم بدیم روش فرم دادنشم اگر حوصله داشتی بگو .یک مدل کیک پایه هم اگر تونستی آموزش بده که چطوری درست کنیم خدا خیرت بده من ترازو ندارم به پیمانه توضیح بدی ممنون میشم
اشکالات همون بوده عیب نداره پایین ترین طبقه بزار توری رو قالب بزار رو توری دما هم 160روی 200 درجه 20 ...
مرسی عشقم
ولی من اشپزخونه کوچک من رو سرچ کردم تو کیک اسفنجیش شیر روغن داره
فکر کنم اونس که شما میگی نبود
میشه لینک فیلمشو واسم بفرستی؟