2777
2789
عنوان

اگه 5میلیارد پول الان ب حسابت بیاد چیکار میکنی😉😲

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 147 پست
چطوری میشه بهش کمک کرد مشکلش چیه

فعلا که شوهرم و دوستش به هر کسی میشناختن زنگ زدن که پول جور کنن فعلا ۲۰۰ م جمع شده بچه رو هم همزمان کارهای بیمارستانش رو میکنن امروز آزمایش هاش انجام دادن باید پیوند کلیه بشه 

یه مامان که عاشق بابای بچه هاشه

خوب و بدشو منم وارد نیستم ولی مثلا نارمک بد نیست. به ما یه خونه پنجاه و‌پنج متری کلید نخورده تو نارم ...

هیچ اشنایی نداریم متاسفانه چندبار امدم تهران برای سفارت و فرودگاه و..شناخت ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقت گورمو گم میکنممیرم ۳میلبارد نیم خونه میخرم ۱ تومن ماشین ۳۰۰ لوازم خونه۲۰۰ دوره تموزشی میبینم گ ...

فک نمیکنی ک داری ب خودت توهین میکنم عزیزم😂😂

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

فک نمیکنی ک داری ب خودت توهین میکنم عزیزم😂😂

میکنی*

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

اگ برای خودم باشه اولین کاری ک میکنم میرم مشهد حرم اقا

چه خوب😍