2777
2789
اخه درس فرق میکنه دورت بگردمدرس مستقیم با مغز و هوش ارتباط داره!!ورزشو مقایسه نکن با درس

مغز هم همونه دقیقااا 

تو هم اگه لایف استایل و تلاشت و همه چی مثل رتبه یک کنکور بود صد در صد همون‌طور می‌شدی 

می‌دونی رتبه ۱ و رتبه ۱۰۰ کنکور  از لحاظ معلومات هیچ فرقی با هم ندارن هیچی دیگه عواملی مثل استرس ، سرعت عمل ، مدیریت جلسه تاثیر داره تو این مرحله 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مغز هم همونه دقیقااا تو هم اگه لایف استایل و تلاشت و همه چی مثل رتبه یک کنکور بود صد در صد همون‌طور ...

همهههه ی حرفایی که داری میزنی رو قبول دارما

چون واقعنم همینه

ولی بیا کوتاه بیا و قبول کن که هوش ام مهمه😂

بخدا یه رفیق داشتم همکلاسیم بود

زنگ تفریح با ما حرف نمیزد فقط درس میخوند

توو خونه ام مامانش میگفت همینه

ولی اخرم نمره هاش پایین بود :) با اینکه بنده خدا باهاش حرف میزدی مشخص بود خنگم نیست

ولی نمیدونم

شایدم یسری عوامل محیطی مثل استرس باعث میشد که به قول شما بازدهیش بیاد پایین

همهههه ی حرفایی که داری میزنی رو قبول دارماچون واقعنم همینهولی بیا کوتاه بیا و قبول کن که هوش ام مهم ...

خب گفتم که ، من همکلاسی داشتم موقع امتحان شیمی بود می‌گفت من چهار بار کتاب رو دوره کردم همون مبحث امتحان 😐😐 منم آب دهنم قورت میدادم گفتم خدایا من که هنوز تمام نکردم تازه همونجا داشتم نگاه میکردم روحیه ام به شدت باختم 😐😐😐 بعد امتحان اون خیلیییی نمرش از من کمتر شد 

والا منکر هوش نمیشم منم این حرفات قبول دارم پس آقا هم حرف من درسته هم حرف تو 😂😂🤣

اگه طرح معدل زمان تو بود و کنکور الان بود پزشکی در میومدی عزیزم شما سال اول رفتی ، اگه سال دوم میمون ...

واقعا هیچ تضمینی نیست آدم سال دوم بهتر بشه رتبش 

من خیلیا رو دیدم بدتر شدن

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚