2777
2789
عنوان

دارم برگه های دوازدهم رو تصحیح می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3777 بازدید | 167 پست
باور کنید دانش آموزان درس نمی خونند

بخاطر سختیه 

امتحان نهایی که ۶۰ درصد تاثیر داشت همه رو دلزده کرده

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معلوم نیست از کدام مدرسه هایی اند

حداقل خوبه دانش آموزان رو نمی شناسید 

واقعا برای معلمی که زحمت می کشه تصحیح این جور برگه ها عذابه

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
نه میرن برای خرداد

خرداد باید کل کتابارو بدن آخه 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

دی که امتحان و امضاش با خوده معلم بچه هاست

چجوری مدرسه اش مشخص نیست

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

همه اش رو نمیشه به سختی امتحان ربط داد 

دانش آموزان متوسطه اول به خصوص هفتمی ها به ندرت درست گرفتن خودکار رو بلدند

چه برسه به اینکه خواسته باشند درست بنویسند 

همین ها هر سال میرم پایه بالاتر

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
الان هم کل کتابه فقط راحت تر از خرداد است چون تو تاثیر معدل حساب نمیشه

نه شنیدم اونایی که مردود شدن حتی تو یه کتاب مجبورا خرداد بخاطر اون یه مردودی همه کتابارو امتحان بدن خرداد