2777
2789
عنوان

وای فردا امتحان ریاضی داشتم هیچی نخوندم چیکار کنم😢💔

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 42 پست

کلیپ شب امتحانی ببین تنها راه چارس

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بشین نمونه سوال حل کن اگر سر کلاس بودی

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

ریاضی درس شب امتحانی خوندن نیست واقعا 

ولی اگر معلمتون ساده میده از رو درسنامه کتاب تست بخون و مثال هاش رو حل کن اوکی میشه

حد دوازدهم خیلی ساده تره میتونی جمعش کنی

مشتق هم فقط تیکه اولش هست دیگه نه؟ اگر اینطوره جمع میشه

عزیزم حد و مشتق نسبتا راحتن از الآن بشین ویدئو های آموزشی شب امتحان ببین و اصلا به نتیجه فکر نکن 

بعد از دیدن ویدئوها تمرین های کتابم حل کن که دیگه کامل یاد بگیری 

خدایا شکرت ❤️🌱

ببین جانم اول اینکه استرس نداشته باش دو فصلو بلدی پس حدالقل میتونی نمره بگیری الانم پاشو برو گوگل جمع بندی درستو با پایه تحصیلیت بزن من معمولا اینکارو میکردم ولی نمیدونم واسه پایه۱۲ام داره یا نه تقریبا دور برا یه ۱ساعت اینا میکشه تدریس شون خیلی خلاصه طور میگن و مفهومی بعدش پاشو برو کادرکلاسو فعالیت و تمرین حل کن اوکی میشه