2777
2789

برای تولدم قرار بود بهم گوشی هدیه بده 

نداد گفت بذارماشین بخرم بعد دوسه روز واسا

چون قدیم وعده الکی زیادداده بود ی ذره شک کردم یکم بحث کردیم

ی روز بعد تولدم دیدم سرد برخورد میکنه منم طاقتم تموم شد گله کردم بد باهاش حرف زدم گفتم چقد ب پات موندم چقد بااحساساتم بازی میکنی ی ساله قول داده بودی جلو مامانم ابروم رقت از صبم ک محلم‌نمیدی گفتم شب تولدم اشکمودراوردی الهی همه این سیاهیایی ک بهم دادی برگرده ب خودت بکم حرفای بی ادبی زدم

بعد دیدم شب رفته گوشی خریده برام فیلم فرستاده بایکی ازدوستاش بود گفت فلانی اینو براکی خریدیم دوستشم اسم منواکرد بعد پارتنرم گفت بااین مدل حرف زدنش باهام بره گم شه دیگ هم از دیشب حرف نزده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادم واسه کادو خداوکیلی اینطور حرف نمیزنه

اینطور گفتی یعنی تو اونو واسه این چیزا میخوای نه صرفا خودش

خب معلومه ناراحت میشه

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
رفتارت بده بجه ای مگه ارزش هدیه به طرف مقابلشه برات ارزش بزارن نه تو بگی.......

اخه این گوشی قرار بود خیلی قدیماگرفته شه

ازین ناراحتم تلاششونکرد شب تولدم بهم برسونه

به نظرم تو ..

میتونستی یه کم صبوری کنی 

خودم واسه هدیه هیچ وقت بحث راه ننداختم و نمیندازم

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

ادم واسه کادو خداوکیلی اینطور حرف نمیزنهاینطور گفتی یعنی تو اونو واسه این چیزا میخوای نه صرفا خودشخب ...

سه سال همه مدل خیانت و عذاب بهم داده بود زودترازینا میخواس بره ک کشش داد تاتولدم توقع نداشتم شب تولدم دست خالی برگردونم

اخه این گوشی قرار بود خیلی قدیماگرفته شهازین ناراحتم تلاششونکرد شب تولدم بهم برسونه

وییی 

تلاشششو کنه شب تولدم 

بابا هدیستتت 

هروقت  باشه 

https://daigo.ir/secret/7824169306 ناشناسه حوصلت سر رفت بیا