2777
2789
عنوان

کاش منم مامان داشتم🙂

138 بازدید | 15 پست

زندگیمو تباه کرده
هرچی که کشیدمو میکشم بخاطر وجود اونه
و مادری که حتی قصد جونمم کرده و چندین و چند بار قسر در رفتم
اونم فقط بخاطر یه بحث یا مخالفتم

جوری که الان فقط صبر میکنمو تحمل نزدیک به یکساله بعد از اخرین بار که نزدیک بود زیر دستش خفه بشم یه کلمه ام باهاش حرف نزدمو نمیزنم و همیشه ارزوی مرگشو داشتم اما جدیدا دیگه این ارزو رو نمیکنم
به جاش ارزو میکنم که خودم به زندگی برسم
اون باید صد سال زنده باشه
تا تاوان پس بده
خدا هست خدا میبینه
حق مادری گه سهله به گردنم نداره هیچ
به دنیا اوردنمو از دماغمم دراورده
اگه خدا بیاد قضاوت کنه ی دنیا بهم بدهکاره چه برسه به اینکه بخوام بهش مدیون باشم مثلا
در کل بخوام بگم از چهار سالگیم تا حالا بی مادری کشیدم همون موقم دستو صورتمو سوزوند الانشم رو دستم یه جا مونده ازشون و اگه بپرسید چرا بخاطر این بود که عادت جویدن انگشتمو ترک نمیکردم و تنها خاطره ای که از چهار سالگیم دارم و اولین خاطره ی زندگیم روزیه که با سیخ داغ سوزوندم
اما حالا
 حالا در استانه ی رفتنم

رفتن از زندگیی که هیچوقت نداشتم و ساختن یه زندگی جدید تک و تنها فقط برا ی خودم
و سال دیگه اینموقع
اگه خیلی بخوام بهش توجه کنم
ی تف میندازم تو صورتش و بس...

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

و فعلا تضمین شده ترین و نجات دهنده ترین راه برام دانشگاس

میرم هر جور شده
میدونی عیبه گفتنش ولی مثه عقده شده برام اینکه سال به سال نبینمشون
انگار که دنیا رو بهم بدن وختی خبر دانشگا قبول شدنمو بشنوم 

ذوقش فقط برا این قراره باشه که انگار بهم خبر دادن دیگه قرار نیس روی کثیف این ادمو ببینی
هیچوقت.

ولی هیچ نفرتی و کینه ای تو دلم نیس و اگه بود خیلی کارا میتونستم باهاش بکنم شرایطشم بود و هست هنوز خیلی کارا خیلی

اما نکردم فقط به یه دلیل

ادمای قاتل روح و روانمون تو زندگیمون ادمایی که بهمون اسیب های جدی زدن خواسته و ناخواسته اینجور ادما حتی برام انقدری ارزش ندارن که بخوایم قلبمونم بخاطرشون ناراحت و کینه ای کنیم اونا به من اسیب های کافیو زدن اجازه نمیدم این اسیبم بهم بزنن

من خیلی وخته راهمو پیدا کردم این حرفام همش ورقای کهنه قدیمی بود که گفتمشون نوشتن کلا خیلی بهم کمک کرده همیشه و میکنه دلیل بودنم تو این سایتم بیشتر به خاطر همینه

در کل من فقط و فقط به دنبال رفتن از زندگیش و ساختن زندگیه خودم با دستای خودمم و حذف این ادم برای همیشه و فراموش کردنش

بخشش و اجرای عدالتم میسپرم به همونی که تا الان منو سره پا نگه داشته و الان راهه نجاتمو داره برام هموار میکنه!

دیگه ارزوی مرگشو نمیکنم
دیگه فقط ارزو میکنم خودم به زندگی برسم!
اون باید زنده بمونه
و تاوان پس بده
هرچند که همین الانشم کم نمیده
اما تاوان کشتن هیجده سال از روح من

ی چیز دیگست:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دخترمو خیای میزنم ۶سالشه...خاک عالم توسرم همین الانشم ازم متنفره بارفتارش نشون میده

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
منم دخترمو خیای میزنم ۶سالشه...خاک عالم توسرم همین الانشم ازم متنفره بارفتارش نشون میده

هیچوقت یادش نمیره و هیچوقت دلش باهاتون صاف نمیشه و هیچوقت روی خوش روزگارو نمیبینید
اگه متوقف نشین:)

هیچوقت یادش نمیره و هیچوقت دلش باهاتون صاف نمیشه و هیچوقت روی خوش روزگارو نمیبینیداگه متوقف نشین:)

بخدا توبه کردم تو تنهایی عین دیونها خودمو زدم ولی خیلی بچه بداخلاقیه از اولش همینجوری بود ۲۴ساعت فقط دادو گریه میکنه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

متاسفم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بخدا توبه کردم تو تنهایی عین دیونها خودمو زدم ولی خیلی بچه بداخلاقیه از اولش همینجوری بود ۲۴ساعت فقط ...

اون بچس و وقتی بزرگ شه یادش میاد که بچه بود و شما یه بچه رو بخاطر بچه بودنش کتک زدید
اون بچس
ولی شما مادرید...

اون بچس و وقتی بزرگ شه یادش میاد که بچه بود و شما یه بچه رو بخاطر بچه بودنش کتک زدیداون بچسولی شما م ...

حرفتون خیلی درسته خودم تو ی خانواده خوب بزرگ شدم نمیدونم چرا خودم شدم ی مادر حیون صفت...خانوادم میگن صد رحمت ب نامادری

حرفتون خیلی درسته خودم تو ی خانواده خوب بزرگ شدم نمیدونم چرا خودم شدم ی مادر حیون صفت...خانوادم میگن ...

دور از جونتون
تنها کاری که باید بکنید اینه که از فردا صبح یه مادر باشید که وقتی بچش بزرگ شدم مادر مونده باشه
شاید این تاپیک من کار خدا بود که زدمش
شاید قرار بود یه بچه دیگه رو از چنین سرنوشتی نجات بدم!

دور از جونتونتنها کاری که باید بکنید اینه که از فردا صبح یه مادر باشید که وقتی بچش بزرگ شدم مادر مون ...

۶ساله دارم با عذاب وجدان میگذرونم..نصف بیشتر این اخلاقم بخاطر وجود ی شوهر خسیس و دست بزن داره خستم کرده هیجوره پشتم نیس..معتاد اینا نیستا ولی اخلاقش صفره زندگی نکردم تاالان خاک توسرم بجا این که بشم پشت و پناهش پشتشو میلرزونم

۶ساله دارم با عذاب وجدان میگذرونم..نصف بیشتر این اخلاقم بخاطر وجود ی شوهر خسیس و دست بزن داره خستم ک ...

بابای منم همینطور بود

اما مادرم بیشترین ظلمارو در حقم کرد
از کشتن روح و روانم با هر ز گ ی بگیر تا ...
اما تهش اونی که ارزوی مرگشو دارم مادرمه نه پدرم
ازتون خواهش میکنم
اون بچه وختی بزرگ بشه پدری نداره که بتونه بهش اونجور که باید تکیه کنه
مادرشم ازش نگیرید

تنها تر از اون بچه در آینده و من وجود نداره:)

بابای منم همینطور بوداما مادرم بیشترین ظلمارو در حقم کرداز کشتن روح و روانم با هر ز گ ی بگیر تا ...ا ...

😔😔 الان خوابه سر درس ۷وندنش صداشو یجور میبره بالا ادم میگه ۲۰سالشه ن ۶سالشه منم انقد عصبی شدم زدمش چن بتر زدم تو صورت و دهنش خاک توسرم

😔😔 الان خوابه سر درس ۷وندنش صداشو یجور میبره بالا ادم میگه ۲۰سالشه ن ۶سالشه منم انقد عصبی شدم زدمش ...

دیگه نکنین!
چیزه دیگه ای غیر این نمیتونم بگم:)

دیگه نکنین!چیزه دیگه ای غیر این نمیتونم بگم:)

تو دعام کن بخاطر بچم ..توام انشالله ی مرد همه چی تموم بیاد بشه جبران همه ی بی محبتای اطرافیانت😔🌹🌹🌹