سلام اگه کسی اطلاعات داره یا تجربه داره بهم بگه لطفا
من اقدام به بارداری دارم ولی نمیشه رفتم دکتر گفت تنبلی داری دو دوره قرص لتروزول داد الان ۶ماه میرم سونو فولیکول روز دوازدهم سیکل نه حالت عادی نه با قرص فولیکول غالب ندارم ....میشه راهنمایی کنین ؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نامنظمی پری داشتم ولی بعداً علائم رو چک کردم ....رشد سریع موهای صورت ،رشد موی زائد دور س ینه ....ریزش مو ....اینا همه علائمش بود که من فکر میکردم از تیرویید
تنبلی باسیاهدونه مالش بدی زیر شکمت روزانه ۱۵دیقه عالیه
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
اینم میگیرم واقعا کلافه کنندست این همه قرص و دارو 😭
سریع درمان میشی نترس باامپول
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!