2777
2789
عنوان

✨❤️💋معرفی کهن الگوی آفرودیت 💋❤️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 232 پست
حدیث میر امینی اصلا دختر لوندی نیستشر و شیطونه زیادم ناز و دلبر نیستحدیث میرامینی بیشتر به ارتمیس می ...

نه حدیث بیچاره انقدرا هم زمخت نیست .

شاید پرسفون باشه .

یه بیس خیلی کم آفرودیت داشته باشه ولی شیلا خداداد صددرصد آفرودیته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه حدیث بیچاره انقدرا هم زمخت نیست .شاید پرسفون باشه .یه بیس خیلی کم آفرودیت داشته باشه ولی شیلا خدا ...

شیلا ک بله کاملا مشخصه افرودیته

ولی حدیث خیلی شر و شیطونه

مگ پرسفون ها شر و شیطون و شلوغن؟؟

من خودم زیاد پر سر و صدا و شلوغم، کدام تایپم بالاعه؟؟؟؟

😘Thanks GOD 
شیلا ک بله کاملا مشخصه افرودیتهولی حدیث خیلی شر و شیطونهمگ پرسفون ها شر و شیطون و شلوغن؟؟من خودم زیا ...

پرسفونه ها اگه برونگرا باشن بله دخترای شاد و سرزنده ای هستن ولی حدیث یه نیمچه آفرودیتم داره .نمی‌دونم شایدم تمایل داره آفرودیت باشه .ازش بعید نیست ولی امکان داره مژده لواسانی ترکیب آفرودیت و آتنا باشه.

پرسفونه ها اگه برونگرا باشن بله دخترای شاد و سرزنده ای هستن ولی حدیث یه نیمچه آفرودیتم داره .نمی‌دون ...

مژده وکیله، کلی کتاب نوشته، پدرش ی وکیل سرشناسه

اطلاعات حقوقی بسیاااار بالایی داره، تابلوعه که اتناست شاید ی کم افرودیت هم داره

😘Thanks GOD 
مژده وکیله، کلی کتاب نوشته، پدرش ی وکیل سرشناسهاطلاعات حقوقی بسیاااار بالایی داره، تابلوعه که اتناست ...

درسته اونم اگه داره به خاطر متعادل کردن آتناشه چون آتنا بدون آفرودیت و هرا یه زن بی احساس هست که مژده اینجوری نیست و کاملا احساساتیه .کلا شخصیتش سم نیست و متعادله.

منم خودم آفرودیتم ولی آتناهم دارم و وجه تشابه زیادی با مژده دارم که یکیش فوبیای گربه است.