خودش خیلی دوس داشت من استخدام بشم کلی همکاری کرد کلی تشویق کرد همه کاری کرد هرچی خواستم تهیه کرد که من تونستم آموزش پرورش قبول بشم. چون روستا میرم امسال قبل هفت سوار سرویس میشم حاضر نیست بچه رو ببره مهد سختشه. واسه همین پیش خودش نگه میداره. اولا اذیت میکرد ولی الان نه اصلا. ولی مشکلی که هست تا سر چیزای دیگه بحثمون میشه میگه من دیگه بچه رو نگه نمیدارم خودت هرکاری میخوای بکن. خسته شدم از این رفتارش. به سرم میزنه برم کلا انصراف بدم دیگه نرم مدرسه. یه جوری رفتار میکنه انگار بچه فقط مال منه و داره بهم لطف میکنه نگهش میداره و این چند ساعت که میرم مدرسه میرم پی عشق و حالم. اعصابم خرابه موندم حیرون چیکار کنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره