مـاهـســار۱۲۴ مدیر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1345 عنوان به جای یه نفر چله میگیرم ✨اسم بدید قرعه کشی کنیم | مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 55 پست بچه ها قرعه کشی میکنم از بین اسما واسه یه نفر هر سوره ای ک بخواد چله میگیرم به شرطی ک دعا کنین واسمونگنا داریمشرایط ازدواجمون جور شه خانوادم راضی شن دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 1403/10/11 | 17:55 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
weepingwillow عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 7294 عزیزم توکلت به خدا باشهههمن واقعن نمیدونم میخوای خودت تحقیق کنی و بهم بگیمن هم حشرو شنیدم هم طه هم ی ... نمیخام سختت بشه هر کدوم کوتاه تره بخون قربونت میگن اگر به غیر از زبان خودت کسی دعات کنه میگیره .طه طولانیه یه کوتاه تر رو بردار .
مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1345 نمیخام سختت بشه هر کدوم کوتاه تره بخون قربونت میگن اگر به غیر از زبان خودت کسی دعات کنه میگیره .طه ط ... ن این چ حرفیه هر کدوم خواستی بگو من مشکلی ندارمفقط تورو خدا دعام کن خانوادم راضی شن به ازدواجمون خیلی شرایطم سخته لطفا دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً
weepingwillow عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 7294 ن این چ حرفیه هر کدوم خواستی بگو من مشکلی ندارمفقط تورو خدا دعام کن خانوادم راضی شن به ازدواجمون خیل ... الهی آمین اگه پسره بخاد و تلاش کنه همه چی حل میشه .
مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1345 حق شناس رو انجام دادی؟ بله 🚶🏻♀️بسیار سخت فک کنم گناه کردم نرسیدم ب حاجتم دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً
weepingwillow عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 7294 بله 🚶🏻♀️بسیار سخت فک کنم گناه کردم نرسیدم ب حاجتم عه چه حیف چند روز انجام دادی؟ گناه چی آخه؟😔 .
مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1345 عه چه حیف چند روز انجام دادی؟ گناه چی آخه؟😔 من چله رو کامل گرفتمخیلی نذر و نیاز ...ولی هنوز امیدوارم 💔نمیدونم خدارو چطوری صدا کنم ک بشنوهولی خب میگن خیلی چلهی خوبیه دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً
weepingwillow عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 7294 من چله رو کامل گرفتمخیلی نذر و نیاز ...ولی هنوز امیدوارم 💔نمیدونم خدارو چطوری صدا کنم ک بشنوهولی خب ... عه پس چهل روز کامل حق شناس رو انجام دادی؟دیگه نیازی به نذر دیگه ای نیست این چله میگن ردخور نداره .
مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1345 عه پس چهل روز کامل حق شناس رو انجام دادی؟دیگه نیازی به نذر دیگه ای نیست این چله میگن ردخور نداره امیدم به خداس دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً
مـاهـســار۱۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1345 وسطش پریود نشدی؟ چرا اون چند روزو یکی دیگه به جام نمازشو خوند دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً