2777
2789

سلام بچها میشه یه دسر چیزی بگین که راحت درست بشه و هزینش کم باشه میخام برای جشنی که فردا داداشم (کوچیکه ابتدایی میخونه تو کلاس ۳۰ نفرن )واسه مدرسه شون دارن درست کنم  لطفا میشه همه مشارکت کنن بهم بگن ممنونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیسکوییت پتی بور بخر فرنی درست کن یه لایه بیسکویی بچین روش فرنی موز خلقه شده بعد روش دوباره بیسکوییت بچین چند بار همینو تکرار کن آخرش روش فرنی بزن پودر نارگیل بپاش میتونی بین لایه ها گردو خرد شده ام بریزی

🍋 ellen_.art@ لطفا از پیجم حمایت کنید مرسیییی🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@ آموزش گوگولیجات 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋
کاسترد با ژله

حقیقتش خانواده هزینه نمیکنن تو فکر بودم این نشسته داره گریه میکنه منم هیچی به ذهنم نرسید که بخوام درس کنم کاسترو پاکتی یا تو اون قوطی ها نمیشه بخرم 

بیسکوییت پتی بور بخر فرنی درست کن یه لایه بیسکویی بچین روش فرنی موز خلقه شده بعد روش دوباره بیسکوییت ...

ممنون اتفاقا بیسکوییت رو داریم میتونم درست کنم چیز دیگه ای به ذهنتون به جز این نمیرسه ؟؟؟

ممنون اتفاقا بیسکوییت رو داریم میتونم درست کنم چیز دیگه ای به ذهنتون به جز این نمیرسه ؟؟؟

ساده ترش فرنی درس کنی بیسکوییت بریزی توش بعد ژلاتین بزنی یا ژلاتین نزنی بشه مثل دنت بیسکوییتی ولی اینو امتحان نکردم نمیدونم خوب بشه 

🍋 ellen_.art@ لطفا از پیجم حمایت کنید مرسیییی🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@ آموزش گوگولیجات 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋
حقیقتش خانواده هزینه نمیکنن تو فکر بودم این نشسته داره گریه میکنه منم هیچی به ذهنم نرسید که بخوام در ...

آخیی عزیز دلم کوچولوگناه داره مرسی به فکرشی خواهر مهربون🥹