2777
2789

میخام خوب باشم بخدا میخام اینقد با شوهرم خوب باشم ک از هیچ لحاظی براش کم نزازم اما انگار نمیتونم 😔چیکار کنم

مثلا براش شام میارم دیگه هیچی نمیگم اونم هیچی نمیگه فوقش حرفمون راجب بچهاست بعدم ک تنها میشیم اونم هیچی نمیگه من هیچی نمیگم اگرم من حرف بزنم در حد سوال پرسیدنه ک اونم با اره و نه جوابمو میده 

دیگه راجب هیچی حرف نمی‌زنیم ولی منم انگار وقتی باهاش بخام حرف بزنم اصلا بلد نیستم ب حرفارو اشتباه میگم یا قاطی میکنم،😐22سالمه

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب نمیدونم چی بگم بخدا وقتی انگار هیچ حرفی نیست باهاش بزنم

درمورد مردا بخون ک چجورین‌..بعدشم از ارزوهات بگو و از چیزایی ک میخای باهم انجام بدین ...یا امروز چیکار کردی چیکار نکردی

برو چیزای بانشاط و خنده دار یادبگیرند و فضای خونه رو شادکن،

اصن درمورد خانواده خودت بحث رو شرو نکن،ولی از خانواده شوهرت خبری داری بازگوکن،مثلابگو میدونی فلانی امروز چیکارکرده چی گفته کجا رفته، از اتفاقای جامعه ک مثلا طلا گرون شده،حرف بزن،از اخبار اینستا بحرف.الکی بگو ببین این فلانی چقد زشت میرقصه،این فلانی چقد بی‌مزه نمک میریزه،فلانی کلیپش خنده داره بیا باهم ببینیم،

اول کم کم سر صحبت رو باز کن،هفته اول اینجوری ادامه بده بعدش کم کم حرفای خاله زنک بهش بگو،حداقل رابطه حرف زدنتون بیشترشه،فیلم مورد علاقشو بذار باهم ببینین

خب نمیدونم چی بگم بخدا وقتی انگار هیچ حرفی نیست باهاش بزنم

در مورد کارایی که کردی براش تعریف کن. از اب و هوا. بیرون سرد بود شلوغ بود. چه خبر... براش خاطره تعریف کن جک بگو... من دوسال بود ازدواج کرده بودم اما تا زمان بعد عروسی هیچوقت طولانی مدت پیش هم نبودیم سال اول بعد عروسیم مثل الان تو بودم کم کم درست شد

درمورد مردا بخون ک چجورین‌..بعدشم از ارزوهات بگو و از چیزایی ک میخای باهم انجام بدین ...یا امروز چیک ...

نمی‌دونم والا چیکار کنم با خودم 😔هرچی تلاشمو میکنم انگار نمیتونم انونم پایه نیست

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
برو چیزای بانشاط و خنده دار یادبگیرند و فضای خونه رو شادکن،اصن درمورد خانواده خودت بحث رو شرو نکن،ول ...

میخام بخدا انگار عقلمو مغزم قفل میشه ان شاءالله ک بتونم اصلا وقتی بخام باهاش حرف بزنم لحن صدام حرف زدنم کلا بد میشه😣

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️