2777
2789
عنوان

اسم بدید دعاتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 56 پست
خوش به سعادتت لطفا دعا کن پسرم جمله بگه حرف بزنه دلم اشوبه با دل شکسته بخواه اسمش نیکان، برا مادرم و ...

مرسی عزیزدلم، خدا انشاءالله بطلبه شما رو هم، حتما دعاتون میکنم

اللهم الرزقنی کربلا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوش به سعادتت لطفا دعا کن پسرم جمله بگه حرف بزنه دلم اشوبه با دل شکسته بخواه اسمش نیکان، برا مادرم و ...

مشکل پسرت چیه عزیزم، چون دختر منم 3سالشه حرف نمیزنه اومدم کربلا انشاءالله شفاشو بگیرم 

برای بچه شما و خانوادت هم دعا میکنم 

اللهم الرزقنی کربلا

مشکل پسرت چیه عزیزم، چون دختر منم 3سالشه حرف نمیزنه اومدم کربلا انشاءالله شفاشو بگیرم برای بچه شما و ...

دو سال و چهار ماه داره حرف خیلی کم میزنه وحشتناک اذیت می کنه گریه نمی کنه ققط خرابکاری، یعنی هیچ حا نمی تونم باهاش برم،  از اوتیسم می ترسم خیلی لطفا خیلییی براش دعا کن دختر شما کلمه میگه؟؟

مشکل پسرت چیه عزیزم، چون دختر منم 3سالشه حرف نمیزنه اومدم کربلا انشاءالله شفاشو بگیرم برای بچه شما و ...

عزیزم زیارتت قبول ان شاالله حاجت روا شی  ممنون میشم با اسم کاربریم منو اونجا دعا کنید واسه شفای بیمار منم دعا کنید 

حتما عزیزم، خدا حفظشون کنه، دعا میکنم زیر قبه

سلامت باشی عزیزم خیلی ممنون گل🌹❤🥰

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

وویسای دکتر ولا موسوی رو گوش بدید ان شالله ک مثمرثمر باشه

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
دو سال و چهار ماه داره حرف خیلی کم میزنه وحشتناک اذیت می کنه گریه نمی کنه ققط خرابکاری، یعنی هیچ حا ...

وویسای دکتر ولا موسوی رو گوش بدید ان شالله مثمرثمر باشه

ممنون

دو سال و چهار ماه داره حرف خیلی کم میزنه وحشتناک اذیت می کنه گریه نمی کنه ققط خرابکاری، یعنی هیچ حا ...

نه کلمه هم نمیگه، نگران نباش کاردرمانی و گفتار درمانی ببرش، انشاءالله درست میشه، الان میرم حرم بازم دعا میکنم براش

اللهم الرزقنی کربلا

عزیزم زیارتت قبول ان شاالله حاجت روا شی ممنون میشم با اسم کاربریم منو اونجا دعا کنید واسه شفای بیما ...

چشم الان پاشدم برای نماز صبح برم حرم، حتما دعات میکنم عزیزم

اللهم الرزقنی کربلا