2777
2789
عنوان

این چه مدل مسخره بازیه تو سایت راه انداختن😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 117 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدا از دلسوزی طرف باورش میشه که ممکنه باقرص برنج نمیره و با خودش میگه بزار واسه ترسوندن فلانی بخورم ...

اره دقیقا اینجا پر از نوجوونه که هنوز درست و غلطو تشخیص نمیدن و از همه چی الگو میگیرن

اره از دست نده عالیه😂

چقدر تابلو خالی بسته 

مگه همه سرطانیا خون دماغ میشن😐 قشنگ مشخص ته اطلاعاتش فیلم کره ای های شبکه تماشا هستش که سرطان میگیرن خون بالا میارن 

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

چقدر تابلو خالی بسته مگه همه سرطانیا خون دماغ میشن😐 قشنگ مشخص ته اطلاعاتش فیلم کره ای های شبکه تماش ...

😂😂😂😂😂😂حق گفتی

تازه باز ول نکرده ۶ تا تاپیک زده به همه گفته عقده ای😂

جدا از دلسوزی طرف باورش میشه که ممکنه باقرص برنج نمیره و با خودش میگه بزار واسه ترسوندن فلانی بخورم ...

دقیقا 

بیشتر خودکشی ها تو سن پایین و نوجوانی برای جلب توجه خانواده و پیش بردن خواسته ها  هست به معنای واقعی پایان دادن زندگی نیست براشون

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

😂😂😂😂😂😂حق گفتیتازه باز ول نکرده ۶ تا تاپیک زده به همه گفته عقده ای😂

پس منم عقده ای بیدم عُ عَ عَ عو عی عع😂

ندیدم تاحالا کسی بگه😂فعلا موضوع راننده اسنپ داغه همه عاشق راننده اسنپان

از فردا خواستگار و شوهر نانوا هم میره رو بورس صبر کن 

چون تازه فهمیدن درآمد نونوایی هم خوبه 😂