2777
2789
عنوان

تاثیر ژل چونه تو زیبایی 🖼️🖼️🖼️ بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 11271 بازدید | 277 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر ببخشی میگن خانوم های زیبا دختراشون شبیه خودشون نمیشن الان دختر شما شبیه شماست یا پدرش؟ 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

استارتر ببخشی میگن خانوم های زیبا دختراشون شبیه خودشون نمیشن الان دختر شما شبیه شماست یا پدرش؟

هیچیش به من نرفته حتی ناخن دستش شبیه پدرش هست اما خوشگل تر با شبیه عمه کوچیکش حتی شبیه مامانمم هست اما اصلا شبیه من نیست دوست داشتم حداقل یکی اجزای صورتش به خودم میرفت

هیچیش به من نرفته حتی ناخن دستش شبیه پدرش هست اما خوشگل تر با شبیه عمه کوچیکش حتی شبیه مامانمم هست ا ...

خواهر منم قیافه اش خوبه چشماش بزرگ و قهوه ایه با مژه های بلند پوست سفید ولی دخترش کپ شوهرش و مادرشوهرش شده تک تک اجزای وجودش خواهرم هم گاهی میگه من ناراحتم چی میشد شبیه منم میشد اینطوری احساس میکنم دارم یکی از خانواده شوهرم رو بزرگ میکنم ولی دختر شما هم فقط چشمای شما رو به ارث می‌برد خوشگلیش تضمینی بود نمیدونم اصلا این ژنتیک چطوریه 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

خواهر منم قیافه اش خوبه چشماش بزرگ و قهوه ایه با مژه های بلند پوست سفید ولی دخترش کپ شوهرش و مادرشوه ...

باورت میشه حتی جنس دندون هاشم به همسرم رفته من جنس دندون هام عالیه اگر به من میرفت از دندون پزشکی راحت می‌شد حتی خلق و خوش هم به پدرش رفته کاهی خودش میگه من چرا شبیه تو نشدم میکم شبیه عمت هستی آنقدر بدش میاد گریه میکنه میگه نه من شبیه تو هستم حالا عمه اش قشنگه ها قد بلند هیکل خوب اما دوست نداره