پسرم سه سالشه کلا اینطوری که مثلاً سر ی چیزی که نباید انجام بده دعواش میکنم یا میگم نکن،گریه که میکنه فقط با بغل من آروم میشه یعنی میگه بغلم کن تو بغلم ساااااااکت ساکت ولی وای ب روزی که بذارمش زمین،قیامت میکنه جییییغ گریه،فقطم وقتایی که دعواش میکنم اینطوره میگه بغلم کن آروم میشه حالت عادی بغل نمیخواد،میخواستم ناهار درست کنم نتونستم نذاشت بدون ناهار موندم الآنم خوابید خودمم کپمو بذارم،بنظرتون طبیعیه؟
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شما راه درستی که بهش بگی ی کاری رو نکنه رو یاد بگیر ،ی جا میگفت ما به بچه میگیم فلان کار رو نکن ولی نمیگیم به جاش چکاری رو بکن ،مثلا میگیم رو مبل غذا نخور میتونیم به جاش بگیم بیا رو میز غذا بخور
ببین اون راهشو یاد گرفته و شرطی شده . باید اینو از سرش بندازین . وگرنه این گریه رو برای رسیدن به خواسته همه جا ادامه میده . اول از این روش استفاده کن گریه که میکنه کنارش بشین بغلش نکن . نذار بیاد توی بغلت . بعد کم کم برای گریه هاش جا تعیین کنن و بهش بگو بعد گریه بغلت میکنم این باعث میشه سریغ گریشو تعطیل کنه .ولی در مواقع دیگه این حس اطمینان رو بهش بده دوسش داری ، بغلش کن نمیدونم وقتایی که غذا خوب خورده یا هر چیزی
زیاد بهت وابسطه هست عزیزم پسرم ۸ سالش کلاس دوم تا پاهاش شبا ب پای من نخورن نمی خوابع دعوام وجاشون جدا کردن فایده نداشته بزار بچه آرامش داشته باشع اول شما ی مادری بعد ی خانم خونه دار
زندگیرو نفسی ارزش غمخوردننیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک ندانی غمچیست💕💕💕
شما راه درستی که بهش بگی ی کاری رو نکنه رو یاد بگیر ،ی جا میگفت ما به بچه میگیم فلان کار رو نکن ولی ...
بخدا داد نزدم سرش میخواست در ورودی آپارتمان رو باز کنه گفتم سرده سرما میخوری آخه عرق کرده بود درو بستم دیگه لج کرد و گریه بعد اومد بغلم که بغلش کنم،منم کار داشتم میخواستم ناهار بذارم میذاشتم زمین گریه میکرد