2777
2789
عنوان

سالم خوری

90 بازدید | 10 پست

غذای سالم باعث افزایش طول عمر میشه 🩷 شما با خوردن غذای سالم به بدنت لطف میکنی چربی اضافی جذب نمیکنی و احساس سبکی و رضایت داری 🎏 بیاین تا جای ممکن به سمت وعده های غذایی مفید و مغذی و کم کالری بریم🎎 ناهار امروز من :

ماهی کبابی آغشته به رب انار + یه کفگیر برنج و میوه

چند تا نکته برای حس سیری در عین کم حجم بودن غذا : 

استفاده از قاشق چنگال کوچیک 🥄🍴

خوردن آب گرم به خصوص قبل غذا☕️🍵

استفاده از ادویه و چاشنی برای طمع مطبوع تر 🍛

خوردن سبزی و میوه سالاد همراه غذا🍎🥦🫑

تحلیل غذا و توجه به خوردن و استفاده نکردن از گوشی
🍤🍥

به بدنت احترام بزار حتی اگه وزنت نرماله با سالم خوری بدنت رو سلامت نگه دار🍏🍎🍀

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

همه اشو قبول دارم

ب جز اون بخش میوه همراه غذا!

حتی یکی دو ساعت بعدشم نباید خورد

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

همه اشو قبول دارمب جز اون بخش میوه همراه غذا!حتی یکی دو ساعت بعدشم نباید خورد

چرا عزیزم بعدش رو میدونم اما در حین چه اشکالی داره ؟ مثلا ما آلبالو پلو داریم تو برنج زرشک میریزیم مرغ پرتقالی هم میخوریم برای بعد ار غذا اره مضر هست برای معده اما در حینش چه دلیلی داره ؟ میشه بگید ممنونم💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوردن خوراکی پخته و خام مثل میوه باهم مضره چون خامه و دیرهضم  باید بمونه داخل معده تااول پخته ها هضم بشه برای همین خام ها فاسد میشن توی معده 

میوه ۲ساعت قبل یا بعداز غذاست 

شما ک میخوای سالم خوری کنی باید همه جوانبو درنظر بگیری

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
خوردن خوراکی پخته و خام مثل میوه باهم مضره چون خامه و دیرهضم باید بمونه داخل معده تااول پخته ها هضم ...

اها جدا ممنون که گفتی در نظر میگیرم اما چرا سالاد میخوریم همراه غذا ؟ 

خواهش خب سالادزود هضم تر هست نسبت به میوه

ممنونم از به اشتراک گذاشتن نظرتون سعی میکنم بیشتر اطلاعات کسب کنم هدفم از زدن این تاپیک هم این بود که این سبک زندگی رو تبلیغ کنم اگه نکته دیگه ای میدونید بگید🩵🩵💜💜

چرا عزیزم بعدش رو میدونم اما در حین چه اشکالی داره ؟ مثلا ما آلبالو پلو داریم تو برنج زرشک میریزیم م ...

عزیزم اونا پخته میشه ابتدا.. و هضمش ساده تره

اما خب وقتی با غذا میوه بخوری بطور همزمان هم یکسری از مواد معدنی غذا جذب میشه و هم میوه ، یعنی مانع جذب مواد مغذی همدیگه میشن.

همینطور کربوهیدرات بالاش باعث جذب بیشتر چربی میشه

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

عزیزم اونا پخته میشه ابتدا.. و هضمش ساده ترهاما خب وقتی با غذا میوه بخوری بطور همزمان هم یکسری از مو ...

مممنونم عزیزم که گفتی 🩵 در نظر میگیرم شما پس به عنوان پیش غذای سالم چی پیشنهاد میدین

مممنونم عزیزم که گفتی 🩵 در نظر میگیرم شما پس به عنوان پیش غذای سالم چی پیشنهاد میدین

خواهش میکنم❤️‍🔥

سوپ سبزیجات

سالاد ها( ترجیحا بدون سس)

کبابی کردن کلم سفید و بروکلی و قارچ و کدو هم خوبه عزیزم

خواهش میکنم❤️‍🔥سوپ سبزیجاتسالاد ها( ترجیحا بدون سس)کبابی کردن کلم سفید و بروکلی و قارچ و کدو هم خوب ...

ممنونم 😘😘 😍💕💕💜