2777
2789
عنوان

شوهرم هنوزم خبرمو نگرفته

498 بازدید | 27 پست

تو تاپیکای قبلی گفتم که از شنبس قهر کرده و پیاماشو گذاشتم

هنوز که هنوزه خبری ازش نیست

به نظرتون پیام میده و بر میگرده یا اینکه کلا دیگه زندگیمون تموم شد ؟! 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا خنده داره واسه غذا اینقدر گرفتاری ها زیاده که مدل غذا یه چیز پیش پا افتادست بهش میگفتی لااقل س ...

ما مشکلات بررگتر ازینم داشتیم که بخواد قهر کنه این واقعا هیچی نبود 

ولی خب 😕

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

مردا بنده شکم هستن . ولی اینکه تو عقد خونه خودشون باید بخوره ناهار شام هم دعوت کردنی بیاد خونتون از الان خیلی بد عادت دادی فردا بد عروسی بخواد خونه مامانت بیاد همش باید تجملاتی باشه 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹

ولی زندگی که توش بخاطر شکم و غذا بخواد دعوا بشه بهتره همی اول تموم بشه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
مردا بنده شکم هستن . ولی اینکه تو عقد خونه خودشون باید بخوره ناهار شام هم دعوت کردنی بیاد خونتون از ...

مامان من یا خودم سر دعوتیا اصلا مشکلی ندارم که غذا خوب باشه حتما 

من مشکلم اینه من یه مدت همش شام میذاشتم چون شبا میومد خونمون کلا ، بعضی شبام خودش چیزی میخرید یا همبرگر یا تن ماهی یا وسایل پاستایی چیزی 

بعد که یه دعوایی کردیم کلا هیچی نمیخرید منم چیزی نمیگفتم ولی خب شام میذاشتم براش هر چی خودمون تو خونه میخواستیم درست کنیم بیشتر میذاشتیم ، برای ناهار هم اگه برنجی بود مامانم میگفت دعوتش کنییم بیاد 

ولی خودش همش میگفت مامانم زودتر زنگ زده ، مامانم غذای مورد علاقم درست کرده ، مامانم فلان کرده ، خب مام دیدیم هی ناز میاره نمیاد دیگه مامانم میگفت بهش بگیم منم میگفتم نمیخواد بگیم بذار بره خونشون غذا بخوره وقتی ۵ بار میگی یه بارش بگه باشه میام ، هر بار میگفتم میگفت مامانم زودتر زنگ زده ، مامانش از پنج صبح بلند میشه اشپزی میکنه ، مامان من فوقش ۱۰ ، ۱۱ یا حتی ۱۲ 

همه بچه های دیگشم همینطوری دعوت میکنه یا اونام همین موقعا کلا خبر میدن بعد شوهر من اینجوری کرد منم خیلی ناراحت میشدم دیگه بهش نمیگفتم ، یه چند باری هم از سرکار هسته کوفته میومدم خونه ، شام میذاشتم مثلا کوکو یا کشک بادمجون یا کتلتی چیزی ، زنگ میزدم شام بیا اینجا میگفت شام چیه میگفتم فلان چیز میگفت مامانم برام تن ماهی گذاشته بیام کشک بادمجون بخورم ، مامانم فلان کرده ، مامانم بلان کرده 

منم دیگه برای شام بهش هیچی نمیگفتم ، میومد ما شاممون خورده بودیم اگه شام نخورده بود براش گرم میکردم یا یه املتی ، سیب زمینی تخم مرغی میذاشتم . ما کلا شبا غذامون سادس ، اش ، سوپ یا کوکو ، کشک بادمجونی ، تن ماهی ، سیب زمینی تخم مرغی ، همبرگری کتلتی چیزی 

اون روزم ما روز قبلش ناهار چلو گوشت ، شبش پلو با مرغ و روزس غذای مونده همون پلو مرغ خوردیم ، شب میخواستم سوپ شیر یا کوکو سیب زمینی درست کنم که ناراحت شد و اون پیاما …

اینم بگم چلو گوشت و مرغ رو اونم بودا ، تنها نخوردیم 🫠

مامان من یا خودم سر دعوتیا اصلا مشکلی ندارم که غذا خوب باشه حتما من مشکلم اینه من یه مدت همش شام میذ ...

عزیزم ببخشیدا ولی چقدر پیگیر دعوت کردنش هستین که اونم این حرفارو بزنه . شما و مامانت دیگه خیلی لطف کردین بهش دیگه از این به بد دعوت نکن اومد اومد نیومد بره خونه خودشون . خیلی پرو کردین داماد هم باید حد و مرز خودشو بدونه 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹