2777
2789
برنجو با نون بخوره 😐مگه میشه برنج درست نکرد آخه یه نیسان هم غذا بخوری وقتی برنج نباشه انگار هیچی نخ ...

🤣🤣ن عشقم ببین ت شرکت مجبوه همش برنج بخوره 

میاد میبینم ت خونه هم برنجه افسرده میشه بچه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساندویچ مرغ،خوراک قارچ و گوشت چرخ کرده،آبگوشت،کشک بادمجون،میرزا قاسمی،انواع کوکو ،کتلت،ساندویچ مرغ،کباب دوزاری،خوراک لوبیا سبز و چیتی،عدسی،کوفته.سالاد ماکارونی،سالاد سیب زمینی،الویه،املت،سوسیس تخم مرغ،سوسیس بندری،فلافل،همبرگر،پوره سیب زمینی،بادمجون گوجه

بلندترین فریاد من سکوت من است...

کوکوسیب زمینی 

فلافل

سمبوسه 

سیب زمینی گوجه 

املت 

سوسیس کالباس 

ماهی کبابی 

جوجه 

خوراک بادمجان 

یتیمچه 

عدسی

خورشت گوشت

ماست

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
غیر از غذاهای نونی که همه میدونن... من مایه ماکارونی و لوبیا پلو که درست میکنم یکمی‌شو با نون میخورم ...

منمن مایه مخلوط ک توش گوشت و لوبیا سبز و سیب زمینی و پیاز و... داره رو با برنج درست میکنم خیلیییی خوشمزه میشه

برنجو با نون بخوره 😐مگه میشه برنج درست نکرد آخه یه نیسان هم غذا بخوری وقتی برنج نباشه انگار هیچی نخ ...

من الان یه ماهه برنج نخوردم😅ببین از تجربه من فقط مغز و چشم هست که به برنج دیدن هر روز عادت داره وقتی نخوری دو روز اول سخته بعدش عادی میشه

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔