2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14091 بازدید | 339 پست
عزیزمن مخالف ختنه نیستم،ولی اطلاعاتت نادرسته،فقط یهودیان و مسلمانان ختنه انجام میدن،اکثرا نیستا

پس اونهمه فیلم خاجی دیدیم چی؟ مث گیم آف ترونز و اسپارتاکوس اینا ختنه بودن که🤦‍♀️🤣🤣🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا با اسلام لجی سلامتی بچتو به خطر ننداز که

ربطی به سلامتی نداره، مطمین باش سلامتی بچم برای خودم خیلی اهمیت داره

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

شما سیگاری که ثابت شده ضررش میکشی چه برسه به ختنه

پس الکی بحث علمی نکنین

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

انجام بدی بهتره

چون بزرگ که بشه ممکنه درگیر عقاید مذهبی بشه

بعد دیگه کاریم نمیشه کرد و پوستش کلفت شده

بعدم کلا آلت جنسی ختنه شده تمیزتره

البته من خودم پسر ندارم،صرفا آینده نگرانه گفتم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
شما سیگاری که ثابت شده ضررش میکشی چه برسه به ختنهپس الکی بحث علمی نکنین

شما عنوان تاپیک رو خوندین؟ 

درصمن سیگار برای خودم‌ضرر داره و تاثیری تو اینده پسرم نداره

انجام بدی بهترهچون بزرگ که بشه ممکنه درگیر عقاید مذهبی بشهبعد دیگه کاریم نمیشه کرد و پوستش کلفت شدهب ...

ایران نمیمونم ک بخواد درگیر عقاید مذهبی باشه دوست عزیز، 

تو همین اینستا، یه دختر ایرانی هست ساینا، با پسر آمریکایی ازدواج کردن. ازش پرسیدن شوهرت ختنه کرده، گ ...

همون که ایم شوهرش تایلر هست؟ آره منم دیدمش

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
هیچ مشکلی پیش نیومده برای پسرم. پسر خواهرم هم ختنه نشده و هیچ مشکلی نداره.

ممنونم عزیزم، یه سوال داشتم من همیشه موقع تعویض پوشک‌پوستش رو میدم بالا و میشورم و خشک میکنم ، میخواستم بدونم همین کار کافیه  برای نظافتش؟؟

ایران نمیمونم ک بخواد درگیر عقاید مذهبی باشه دوست عزیز،

خدایی چه وقت و حوصله ای داری هنووووز جواب میدی و میخوای مثلا ثابت کنی ایران نمیمونی و ختنه نمیکنی و ......تصمیمتو گرفتی دیگه تاپیکتو قفل کن برو دیگه هی ما هم ریپلی میشیم اینجا ..ول کن دیگه قفل کن مرسی اه