2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14091 بازدید | 339 پست
سیگار کشیدنم برای خودم مشکل داره و در دوران شیردهی هم الان نمیکشم و یا بخوام بکشم قبلش شیرمو میدوشم‌ ...

اگه  واقعا فکر میکتی ناقص میشه    خود دانی

ولی سیگار هم  خودت داغون میکنه

بعد قبل شیر دهی   میکشی؟؟؟    وارد بدنت  و شیر ت،نمیشه؟؟

عزیزم  زاویه داری  با  یکسری  مسائل     بیشتر فکر میکتی ختنه چون  مساله مذهبی   انجام ندی     وگرنه جنبه ضررش فان هست

با خودت  رو راست باش

خدا پسرت رو نگه  داره برات  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشاالله از شمام خوب میشه دارو نداره باید زمانش طی بشه معمولا تا ۱۸ماهگیه خوب میشه عزیزم

انشاالله 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
به تخم مرغ الرژی داره؟ واکسن یه سالگی برای آلرژی به تخم مرغا فک کنم نمیزنن وگرنه اصلا درد و تب نداره ...

بله به تخمرغ حساسیت داره

پسرمم آلرژی داشت اما خفیف

بعد از واکسن یکسالگی سرخک گرفت

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
عزیزم بنا به تجربه میگم حتما ببرش یه دکتر خوب و تجربه آن از واکسنهارو بهش بگو شاید تشخیص بدن که واکس ...

دکترا که میگن کورتون بدم

دلم نمیاد 

واکسنم این وضعی که ما داریم فک نکنم حالاحالاها بشه بزنه

وای عزیزم ببخشید دخالت میکنم ولی هرکس ختنه نمیکنه مثل عرب ها هوس بازه؟😂اینا چیه میگید آخه دلیل هم م ...

عریا هوس بازن پس چرا غیرعربا تو سایت هرروز از رابطه شوهراشون با آشنا و غریبه می نالن؟؟تاپیک ها یکی در میان درباره خیانت و رابطه با زن دایی و زن داداششه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عریا هوس بازن پس چرا غیرعربا تو سایت هرروز از رابطه شوهراشون با آشنا و غریبه می نالن؟؟تاپیک ها یکی د ...

دیگه یک چیزی میگن گلی 

ببین و بخند و رد شو

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

یکی میگفت شوهرم چیزشو ختنه نکرده انگار یقه اسکی پوشیده تحقیقات رو بی خیال بحث ابروش وسطه حالا خود دانی 😂

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

یعنی چی ک ناقصش کنی ، یعنی اینایی ک الان ازدواج کردن چشون شده😐👩‍🦯

خب این موضوع یه ناقص سازیه که باعث میشه در اینده لذت جنسی بچه کم بشه و اون پوست کلی عصب حسی داره که با ختنه کردن از بین میره

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

اگه واقعا فکر میکتی ناقص میشه خود دانیولی سیگار هم خودت داغون میکنهبعد قبل شیر دهی میکشی؟؟؟ ...

خیر شیر میدم بعد میکشم و بعدش تا چندساعت شیر نمیدم ، با پزشکش صحبت کردن کردم گفت شیرتو بدوش و بهش بده ، بعد سیگار تا ۲ ساعت شیر نده 

عزیزم بررگ بشه روش نشه بره ختنه کرده چکارش میکنی:/

اصلا دلیلی وجود نداره بنظرم که بخواد ختنه کنه. اون موقع اگر بخواد خودش میتونه ختنه کنه، 

اما اگر الان من ختنش کنم و اون موقع خودش در اینده راضی نباشه دیگ‌راه برگشتی نیس