2777
2789
عنوان

صاب مغازه رو ب رویی برام صبونه فرستاده📸👀

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 95 پست
حالا چند ساله میخوره بهش جوونن؟ پول کفش و نگرفت شما هم ندادی پول چه جالب و عجیب کو عکسش؟ 😁

بعد من یه سال با طرف بودم پول رستوران هم دنگی میدادم ☹️

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا چند ساله میخوره بهش جوونن؟ پول کفش و نگرفت شما هم ندادی پول چه جالب و عجیب کو عکسش؟ 😁

خب تقریبا میشنامش دیگه..زیاد قبلنا خرید کردم ازش...۲۵سالشه تو این پاساژ ۳تا مغازه دارن با برادراش

دختر چقد ساده ای ، نشستی خوردیش؟؟بگرد توش دعایی ، چیزی نباشه ، مسموم نکرده باشه😐

دعا؟ 

آقایون مگه دنبال دعا میرن 

اصلا دعا و.. همش خرافاته یه عده کلاهبرداره 

بدبین هستین زیاد 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خیلی گشنم بوددددد🤣🥴

عب ندارع به بچت میگی همه چی از یه اسنک شروع شد😂

ولی جدای از شوخی امیدوارم اگه به صلاحته جور بیاد مزدوج بشین😍

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                   ❌تعلیق نیستم ولی دیگه فعالیتی ندارم برای همیشه❌                                                        

سلام من آموزش خیاطی رایگان دارم روبیکا

درخواست بدین لینگ رو بفرستم 

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

نوش جونت حتما کراشه روتمنم وقتی میرم از رفیقم کیف و کفش بخرم‌مثلا اگه قیمت کفش ۸۶۰تومن باشه ۸۴۰تومن ...

حالا اون ۲۰ تومن ازت نمیگیره ورشکست نشه یوقت

من باشم همونم میدم بهش

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

خب تقریبا میشنامش دیگه..زیاد قبلنا خرید کردم ازش...۲۵سالشه تو این پاساژ ۳تا مغازه دارن با برادراش

خب پس 

واقعا خبراییه 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤