2777
2789
عنوان

دیشب کلی گریه کردم الان پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حس بد بهش میده سعی کن ترکش کنی این عادتو مردا زنای قوی و پر انرژی و شاد دوست دارن،منم قبلا خیلی جلوش گریه میکردم ولی الان فهمیدم چقد کارم اشتباه بوده دیگه گریمم بگیره نمیذارم اون ببینه بیشتر دارم قوی بودنمو نشونش میدن

۱۵٫۲۰ تومن قسط دارم سی تومن درآمد در بهترین حالت

ما درامدمون ۳۰ تومنه ماهانه نزدیک ۱۰۰ میلیون قسطه ...فقط امیدواریم مغازه ای ک زدیم برامون بگیره مگ ن احتمالا باید بمیریم ..

اگ درامدم بیشتر بود ک نگرانی نداشتم

قسط‌هاتون برای خرید کالا یا برای رفع قرضاگر برای خرید کالا که خب به نکته‌ی مثبتش فکر کنیداگر برای قر ...

واسه زدن یه مغازس ،تازه از طلا و ماشین و خیلی چیزامونم زدیم ...معلومم نیس واسمون بگیره یا ن ...

ترس و استرس فراوانیه ک دارم

آی اره برای من با ۲۵ سال سن زیاده و میترسم

الهی که همیشه زندگیتون به روال باشه...همون نقداری که اضافه میاد رو با مدیریت خرج کن غصه هم نخورید...میگذره...

ماهم نزدیک ۶۰ تومن قسط داریم و تقریبا چیزی برای مخارجمون نمیمونه...توکل به خدا ان شالله میگذره

واسه زدن یه مغازس ،تازه از طلا و ماشین و خیلی چیزامونم زدیم ...معلومم نیس واسمون بگیره یا ن ...ترس و ...

انشالله میگیره

پس برای راه خوبیه نگران نباشید توکل به خدا انشالله براتون پربرکت میشه