2777
2789
عنوان

دخترم تبش پایین نمیاد چرا یه آنتی بیوتیک امپولشو تجویز نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 22 پست

اف استامینوفن بذار سفیکسیم قویه عفونتو از بین می‌بره حتما سر ساعت بهش بده اگه سرساعت ندی بدتر هم میشه

در کنار اینها با آب و نمک و سرکه پاشوره کن خیار رو رنده کن آبشو بگیر مثل دارو بهش بده بخوره سریع تب رو پایین میاره

برش هایی از خیار رو دور بالشت بذار رو صورتش بذار 

از نت بزن دعا و سوره برای رفع تب خیلی خیلی اثرگذاره 

دختر من چندسال پیش تبش پایین نمیومد ۱۰روز بیمارستان بستری شد انگار نه انگار تا اینکه دست به کار شدم تو بیمارستان فقط یک روز این کارها و انجام دادم زود فردای همون روز مرخص شدیم کلا تبش پایین اومد

خب بیماری ویروسی که پنی سیلین نمیخواد

کشتین ما رو با پنی سیلین

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از عفونت نبوذ؟

گل بنفشه دم کن هر 8 ساعت 

یک قاشق در یک استکان آب جوش 

بده بخوره

شکمش رو کمی پر کار ممکن هست بکنه ولی ضد ویروس و تب بر هست 

سوپ جو ، گشنیز ، مرغ و هویج هم تب بر هست 

مخصوص تاکید روی جو و گشنیز هست 

میگن اگر پیاز رنده کنی داخل کیسه فریزر پاش کنی و بعد جوراب پاش کنی هم تب پایین میاد 

یبوست داشته باشه تب تشدید میشه 

ترنجبین هم تب بر خوبی هست 

براش دعا نور بخون . ضد تب هست 

با دستمال با آب ولرم رو به خنک  زیر بغل و زیر زانوش بزار تبشو پایین بیار

داروهاشو مرتب بده اگر از عفونت باشه رو به بهبود میره 

با شیاف تبش پایین نیومد حتما دوباره ببر بیمارستان یا دکتر.

خدا کافی ست.

من اول دخترم سه روز تب کرد الانم پسرم تب داره دو شب پیش پسرم تبش بالا رفت نه سرم نه امپول نه تب بر ها هیچکدوم جواب نمی‌داد ی شیاف دیفلوفناک ۵۰ زدمش حدودا ۴۰ دقیقه بعد یهو تبش اومد پایین چند ساعت آروم خوابید الان باز تب داره ۴ ساعتی بروفن و استامینوفن میدم یبار این یبار اون یکی 

دخترم چون کوچیکه نصف شیاف براش زدم در مواقعی ک دیگه پایین نمیاد من سریع شیاف میزنم بهتر از عواقب تب بالاست 

انشاالله بلا از بچتون دور باشه زودتر حالش خوب بشه

خدایا ااااااااااا شکرت