2777
2789
عنوان

بازم داره سقط ميشه

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 54 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تحت درمان یا تحت نظر دکتر بودی ؟

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
٦ هفته و ٢ روزم😭

منم همین هفتته بودم خونریزی کردم سریع رفتم شیاف داد و همون موقع سونو کرد و بچه موند 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
منم همین هفتته بودم خونریزی کردم سریع رفتم شیاف داد و همون موقع سونو کرد و بچه موند

منم الان خودسر شياف گذاشتم ولي اصلا ازددردم كم نميشه فقط لك كمتر شده 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو دکتر نترس

شوهرم بيشتر آز من ميترسه ميگه بجه نميخوام خودت سالم بموني اصلا اجازه نميده دارو مصرف كنم دردام هي داره بيشتر ميشه 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بچه اولم ۶ هفته بودم از خواب بیدار شدم رفتم دستشویی

تا نشستم اندازه یه فنجون خون تازه ریخت تو دستشویی

وحشت کرده بودم

شیاف گذاشتم و استراحت کمتر شد عصرش رفتم سونو گفت هماتومه و استراحت مطلق

منم الان خودسر شياف گذاشتم ولي اصلا ازددردم كم نميشه فقط لك كمتر شده

منم درد داشتم .. فقط باید استراحت مطلق باشی و اگر گروه خونین ب منفی هست امپول روگام بزنی

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …