2777
2789
عنوان

این چه خوابی بود من دیدم خانم های حامله نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 22 پست

تعبیر خواب جنگ و فرار

1. اضطراب و نگرانی: خواب جنگ و فرار می‌تواند نمادی از اضطراب‌ها و نگرانی‌های شما در زندگی واقعی باشد. ممکن است با مشکلات و چالش‌هایی مواجه باشید که باعث شده‌اند احساس ناامنی و استرس کنید.

2. ترس از تغییرات: دیدن جنگ و فرار در خواب ممکن است به معنای ترس از تغییرات بزرگ و ناگهانی در زندگی باشد. این تغییرات می‌توانند در زمینه‌های مختلفی از جمله شغلی، شخصی یا اجتماعی رخ دهند.

3. احساس ناتوانی: خواب فرار از جنگ ممکن است نشان‌دهنده احساس ناتوانی یا کنترل نداشتن بر وضعیت‌های خاصی در زندگی باشد. شما ممکن است احساس کنید که توان مقابله با مشکلات و چالش‌ها را ندارید.

4. نیاز به امنیت: دیدن خواب جنگ و فرار ممکن است به نیاز شما به احساس امنیت و حمایت در زندگی اشاره داشته باشد. شما ممکن است به دنبال پناهگاه و آرامش در میان اضطراب‌ها و نگرانی‌ها باشید.

اگر بخوایم جمع بندی ‌کنیم:

این خواب می‌تواند نمادی از اضطراب‌ها، نگرانی‌ها، ترس‌ها و احساس ناتوانی در زندگی واقعی باشد. ممکن است این خواب به شما نشان دهد که نیاز دارید تا با مشکلات و چالش‌های خود به‌طور موثرتری مقابله کنید و به دنبال راه‌هایی برای افزایش احساس امنیت و آرامش در زندگی باشید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا .حس بدی هست .خداروشکر که فقط خواب بوده .نگران نباش عزیزم .

اره خداروشکر 

خدا نصیب هیچ کسی نکنه همچین شرایطی رو که همه چیزو بذلری و فقط فرار کنی جلو چشمت ببینی چه جوری جوون با تیر زدن و حتی تو خواب جوری فرار کنی که یه لقمه نون ساده هم برا خوردن نداشته باشییی

متاسفانه در شرایط خوبی نیستیم و احتمال جنگ هم میره... امیدوارم سایه خشکسالی و جنگ و فقر از سر ایرانِ ...

وایی خدا نکنههه تو خواب که خیلی شرایط بدی بود قشنگ عمیق احساسش کردم

تعبیر خواب جنگ و فرار1. اضطراب و نگرانی: خواب جنگ و فرار می‌تواند نمادی از اضطراب‌ها و نگرانی‌های شم ...

ممنون عزیزم که سرچ کردی

حالا دیشب با ارامش هم خوابیدم نمیدونم چرا این خواب ترسناک و پر استرس و دیدممم اصلا هم تو ذهنم به جنگ و این چیزا فکر نکردم

منم چند وقت پیش دیدم و حس کردم چنین اضطرابیو 

خیلی بده منتها من تنها بودم 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰