2777
2789
عنوان

یه بسته عجیب تو کیف شوهرم پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6578 بازدید | 171 پست

عجبببب بابا عجب یعنی تو خونه خودتون جرات ندارید دوتا منگنه رو باز کنید؟حالا هرچی که میخواد باشه شما تو خونت دیدی حق داری بدونی چیه کسیم نباید بهتون انگ بد دلی بچسبونه اگه اومدو جواب درست بهت ندادو نشونتم نداد میخوای تا کی تو شک بمونی بازش کن بره

عجبببب بابا عجب یعنی تو خونه خودتون جرات ندارید دوتا منگنه رو باز کنید؟حالا هرچی که میخواد باشه شما ...

اگه من تو کیفم یه همچین بسته ای داشتم و شوهرم بازش می‌کرد واقعا از دستش ناراحت و عصبانی میشدم تا اینکه می اومدم از خودم می پرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه من تو کیفم یه همچین بسته ای داشتم و شوهرم بازش می‌کرد واقعا از دستش ناراحت و عصبانی میشدم تا این ...

خب شما هم اشتباه میکردی دوتا منگنه باز کردن چیه که بخاطرش ناراحت میشدی زندگی مشترکه ها شما و اون نداره اینا هم جز حریم خصوصی طرف حساب نمیشه 

خب شما هم اشتباه میکردی دوتا منگنه باز کردن چیه که بخاطرش ناراحت میشدی زندگی مشترکه ها شما و اون ندا ...

دقیقا 

برگام ریخته میگ شک میکنه 

ب قول شما زن و شوهر نداره 

خصوصی یعنی چی 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
اگه من تو کیفم یه همچین بسته ای داشتم و شوهرم بازش می‌کرد واقعا از دستش ناراحت و عصبانی میشدم تا این ...

چرا ناراحت میشدی؟مگه شک داری ب خودت؟اشتباهه این حرف.مثل رمز گذاشتن رو گوشی که اشتباهه.آدم حق داره بدونه تو زندگیش چه خبره و با کی داره زندگی میکنه.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
.:بازش کن ببین مربوط به کارمه جواب شوهر

خب باخنده بود ای نرم میاد بازش کنم نمیریزه؟ جون خت بگو چیه تو از کنکجاوی دارم میمیرم

با شوخی خنده بگو 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️