2777
2789
عنوان

خیلی خیلی خونریزیم زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 48 پست
همیشه توی پریودت اهن بخور اصلا اصلا تخت هیچ شرایطی حمام نرو چون خونریزی رو ب شدت زیاد میکنه البته ۲ ...

اخع احساس چرکولی میکنم اگر یک روزم حمام نرم باید برم فردا غصه گرفتم از الان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یه بار ترنسید و مفنامیک خوردم وای خدا دیگه مگه بند میومدولی هردفه روز اول یه شیاف دیکلوفناک میذار ...

عزیز چرا الکی حرف میزنید ترنسید یدونشو بخوری به شدت خون رو کم میکنه شما نباید همراه مفنامیک مصرف میکردی

متاهل🩷🍃
عزیز چرا الکی حرف میزنید ترنسید یدونشو بخوری به شدت خون رو کم میکنه شما نباید همراه مفنامیک مصرف میک ...

الکی رو شما تعیین میکنی؟

الان چی رو الکی گفتم؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اخع احساس چرکولی میکنم اگر یک روزم حمام نرم باید برم فردا غصه گرفتم از الان

منم تا وقتی میرفتم حمام خونریزی تا حد مرگ داشتم تا اینکه یکی از بهترین دکترا بهم گفت حمام نرو تو ۳ روز اول از وقتی نرفتم پریودام خیلی کوتاه با حجم کم شد باید تحمل کنی منم هر روز میرفتم تازه باعث میشه دلدرد هم داشته باشی

خدایا تو دلیمو سپردم ب خودت سالم سالم بگیرمش تو بغلم 

منم تا وقتی میرفتم حمام خونریزی تا حد مرگ داشتم تا اینکه یکی از بهترین دکترا بهم گفت حمام نرو تو ۳ ر ...

بخدا خواب بودم یهو اقتادم رو‌ خونریزی شدید از ترس که زندگیم زیر خون نشه بیدار شدم دیگه خوابم نبرد گرفتاری شدیما

خوردم مگه بند میومد؟!

خب چرا فک کردی الکیه

طبق تجربه گفتم

اینا رو بدون تجویز دکتر نباید بخوری 

اما شیاف دیکلوفناک هم درد رو کم میکنه هم خونریزی رو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بخدا خواب بودم یهو اقتادم رو‌ خونریزی شدید از ترس که زندگیم زیر خون نشه بیدار شدم دیگه خوابم نبرد گر ...

کاملا میفهممت یه سونو هم بده من اندومتریوز دارم ک باعث تشدید خونریزی میشه

خدایا تو دلیمو سپردم ب خودت سالم سالم بگیرمش تو بغلم