2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم نمیگم مثه جلوی شوهر لباس بپوشیم اما تاپ دیگه چیه اخه نپوشیم

تاپ معقول ایراد نداره بع۱ی ها به نیم تنه هم تاپ میگن اون ایراد داره کمر میوفته بیرون خواهر خودم نیم تنه تاپ توری ... میپوشه بابام میگه من میگم گوش نمیده این محرمیت محدود و قبول نداره چه میشه کرد خودش گناه میکنه

کاری ندارن به لباس پوشیدنم ولی خودم رعایت میکنم در حد تیسرت شلوارم جلوشون چه قبلا چه الان که مامان د ...

میفهمم چی میگی ولی به نظرت تاپی که بالای چاک سینه باشه و موقع دلا راس شدن حواست بهش باشه ایراد داره؟

میفهمم چی میگی ولی به نظرت تاپی که بالای چاک سینه باشه و موقع دلا راس شدن حواست بهش باشه ایراد داره؟

نمیدونم بستگی به خانوادهات داره من واقعا اینجور لباس پوشیدن جلوی پدرو بی حرمتی میدونم  برادر که بماند البته اونها هم تو خونه باش.رت نمیگردن انگار یه قانون نانوشته است بین مون مگه صمیمیت به میزان لباس تنه

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

دخالت نکرد احساسشو گفت که اذیت میشهالانم با من و خواهر کوچیکم که رعایتشو کردیم خیلی راحت تر از بقیس ...

کاش بقیه بفهمن زمان بلوغ سخت ترین زمانه هی لباس باز پوشیدن رو هنر ندونن 

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است